Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 200 €!

Darujte majci nešto posebno

Darujte majci nešto posebno

Majčin dan samo što nije! Jeste li opet zaboravili datum? Ne brinite, podsjetit ćemo vas! Slavljen u cijelom svijetu, Majčin dan se slavi u isto vrijeme u svim zemljama, i to druge nedjelje u svibnju.

Ako ste ove godine u potrazi za savršenim poklonom za Majčin dan, onda ste na pravom mjestu!

Volimo svoju mamu i silno ju želimo usrećiti. Kada ju pitamo želi li nešto, obično skromno odgovori da joj ništa ne treba za ovaj njezin poseban dan. Ali ipak želimo iskoristiti priliku da joj uručimo lijepi poklon i provedemo vrijeme s njom kako bismo je podsjetili koliko nam znači. Često je vrlo teško pronaći originalan i poseban poklon. Moramo priznati da nam je u djetinjstvu bilo znatno lakše: tada su joj obična ogrlica od tjestenine i pjesma bili posve dovoljni da joj zasjaju oči.

Ove godine darujte joj nešto posebno

Postoji mnogo divnih darova koje možete pokloniti svojoj majci koji će ju razveseliti. Primjerice, lijepi komad nakita, foto album vaših zajedničkih trenutaka, personalizirani jastuk ili tretman u kozmetičkom salonu.

Idealan dar zapravo ne postoji: sve ovisi o tome što vaša majka voli. Vi ste u najboljoj poziciji da znate što bi joj se doista svidjelo među svim tim idejama. Nije bitno koji ćete dar odabrati: već ljubav koju gajite prema njoj i sreća koju će ona osjetiti.

U svakom slučaju, kod nas u zlatarni ne nedostaje ideja kada je u pitanju darivanje za Majčin dan: uz buket svježeg proljetnog cvijeća poklonite joj ogrlicu, personaliziranu narukvicu s njezinim imenom, krasan privjesak ili čak dijamant.

Jeste li inspirirani ovim idejama? Želimo vam prekrasan Majčin dan ove godine!

Pogledajte nakit

Besplatno gravirajte odabrani komad nakita uz jedan od tri predložena fonta. Nakit naručite na vrijeme jer je za isporuku personaliziranog nakita potrebno tri do pet radnih dana od dana primitka potvrde uplate narudžbe.

  • Besplatna gravura
  • Besplatna gravura

Na Dodić Diamonds prodajnom mjestu na adresi Ilica 46, Zagreb za Vas izrađujemo personalizirani nakit. Pošaljite nam skice ili fotografije željenog komada nakitaputem maila, društvenih mreža ili osobnom posjetom. Prije izrade unikatnih modela nakita, isti ćemo vizualizirati pomoću posebnog programa te izraditi 3D model nakita kako bismo bili sigurni prije same izrade da smo zajedno obratili pozornost na sve detalje. Uključit ćemo Vas u sve faze u procesu izrade unikatnog nakita.

  • 3D modeliranje
  • 3D modeliranje

Prilikom svake kupovine Dodić nakita dobit ćete otisnuti certifikat kvalitete nakita koji evidentira detalje Vaše kupovine i garantira navedenu kvalitetu nakita. Izdani certifikat kvalitete nakita ima identičnu važnost kao izdani račun koji ipak preporučujemo da čuvate prilikom svake kupovine. Nakit s dijamantima i (polu)dragim kamenjem ima poseban certifikat koji dodatno objašnjavanja čistoću, težinu, rez i boju kamena koji je sastavni dio odabranog/izrađenog nakita.

  • Certifikat kvalitete
  • Certifikat kvalitete
ESIF Financijski instrumenti Europska unija
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu operativnog programa "Konkurentnost i kohezija".
© Zlatarna Dodić
Globaldizajn d.o.o.