Pri narudžbi iskoristite promo kod SPRING10 i ostvarite 10% popusta! Samo do 30.4.

Nagradni natječaj "NinaxDodić"

Nagradni natječaj "NinaxDodić"

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

Članak 1.

ORGANIZATOR
Kreativni natječaj priređuje i organizira: Zlatarna Dodić d.o.o., Dubrava 2, 10400 Zagreb, OIB:98778908478, u suradnji s glazbenicom Ninom Badrić.

Članak 2.

TRAJANJE, SVRHA I MJESTA PROVOĐENJA NAGRADNOG NATJEČAJA
Kreativni natječaj provodi se u svrhu promocije Zlatarne Dodić putem Instagram profila glazbenice Nine Badrić (@badrich). Kreativni natječaj će početi 06.02.2023 i traje do 09.02.2023., a odnosi se na cijelo područje Republike Hrvatske. Sponzor nagrade je Zlatarna Dodić.

Članak 3.

PODRUČJE PROMOCIJE
Promotivni materijali će biti dostupni na Instagram profilu Zlatarne Dodić i glazbenice Nine Badrić.

Članak 4.

NAGRADA KOJU UTVRĐUJE ORGANIZATOR
Nagradni natječaj ima 1 nagradu, a dodjeljuje se po završetku trajanja kreativnog natječaja.

Nagrada je Ideal Heart zlatna ogrlica s dijamantima (544€).
Nagrada se ne može zamijeniti za novac ili drugu uslugu.

Članak 5.

PRAVO SUDJELOVANJA
Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe s adresom prebivališta u Republici Hrvatskoj te su registrirane na društvenoj mreži Instagram www.instagram.com osim članova Zlatarne Dodić, kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Članak 6.

KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Za pravo sudjelovanja u natječaju potrebno je otići na Instagram profil glazbenice Nine Badrić (@badrich) i napraviti sljedeće ispod "NinaxDodić" objave:

– označiti u komentaru jednu osobu
- pratiti @zlatarna_dodic na instagramu

U obzir će doći svi sudionici do 09.02.2023. do 23:59h

Članak 7.

ODABIR DOBITNIKA

Dobitnik će biti izabran nasumično.

Žiriranje će se održati u roku od 1 (jednog) radnog dana od završetka natječaja, a dobitnici će biti objavljeni na Facebook stranici: Zlatarna Dodić - Facebook i Instagram profilu: Zlatarna Dodić - Instagram u roku od najkasnije 7 radnih dana od završetka žiriranja

Članak 8.

KAKO PREUZETI NAGRADU
Dobitnik nagrade bit će obaviješten na službenoj Instagram stranici Zlatarne Dodić (@zlatarna_dodic) i glazbenice Nine Badrić (@badrich), te će daljnja komunikacija biti nastavljena elektronskom poštom ili telefonskim kontaktom. Elektronskom poštom će mu biti dostavljena potvrda o nagradi najkasnije tjedan dana nakon završetka natječaja. Obaveza dobitnika je potvrditi svoj identitet vlastitom osobnom iskaznicom.

Članak 9.

SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU
Sudionici koji sudjeluju u kreativnom natječaju ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drugačije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Zlatarne Dodić. Sudjelovanjem u kreativnom natječaju, sudionici prihvaćaju i potvrđuju da su upoznati s pravima i obvezama iz ovih Pravila.

Članak 10.

PUBLICITET
Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime i slika te prikaz slučaja mogu od strane Zlatarne Dodić objaviti i koristiti bez naknade i na svim medijskim i promotivnim kanalima (društvene mreže, PR članci i ostali mediji), kao i snimiti video materijal koji se može neograničeno vremenski koristiti.

Članak 11.

OBJAVA DOBITNIKA
Ime dobitnika nagrade bit će objavljeno 10.2.2023. na službenoj Instagram stranici Zlatarne Dodić te Instagram profilu glazbenice Nine Badrić.

Članak 12.

MALODOBNI SUDIONICI U NAGRADNOJ IGRI
Maloljetnici nemaju pravo sudjelovati u kreativnom natječaju u skladu sa zakonom.

Članak 13.

POREZI
Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradom.

Članak 14.

POGREŠKE I NEREGULARNE PRIJAVE
Pogrešne ili nepotpuno ispunjene prijave za sudjelovanje u kreativnom natječaju nevažeće su i ne daju pravo ni na kakvu nagradu, smatra se da sudionik nije poštivao Pravila kreativnog natječaja, Zlatarna Dodić ima pravo u bilo kojem trenutku zabraniti sudjelovanje u nagradnom natječaju tom sudioniku.

Članak 15.

U SLUČAJU SPORA
U slučaju spora između Zlatarne Dodić i sudionika kreativnog natječaja nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Članak 16.

MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA
Kreativni natječaj može se prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje organizator Zlatarna Dodić nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu kreativnog natječaja biti obaviješteni putem službene Instagram stranice Zlatarne Dodić.

Članak 17.

IZMJENE PRAVILA NATJEČAJA
Organizator zadržava pravo promijeniti pravila natječaja, a o tome će svi sudionici biti pravovremeno obaviješteni.

Članak 18.

NAPOMENA
Ovaj Nagradni natječaj nije ni na koji način povezan s Instagramom i Facebookom, Instagram ga ne promiče niti sponzorira. Vaše podatke koje dajete isključivo za potrebe potpune funkcionalnosti ovog natječaja, dajete Zlatarni Dodić, a ne Instagramu, odnosno META poslovanju.

Zagreb, 06.02.2023. 

Organizator: Zlatarna Dodić

Pogledajte nakit

Besplatno gravirajte odabrani komad nakita uz jedan od tri predložena fonta. Nakit naručite na vrijeme jer je za isporuku personaliziranog nakita potrebno tri do pet radnih dana od dana primitka potvrde uplate narudžbe.

  • Besplatna gravura
  • Besplatna gravura

Na Dodić Diamonds prodajnom mjestu na adresi Ilica 46, Zagreb za Vas izrađujemo personalizirani nakit. Pošaljite nam skice ili fotografije željenog komada nakitaputem maila, društvenih mreža ili osobnom posjetom. Prije izrade unikatnih modela nakita, isti ćemo vizualizirati pomoću posebnog programa te izraditi 3D model nakita kako bismo bili sigurni prije same izrade da smo zajedno obratili pozornost na sve detalje. Uključit ćemo Vas u sve faze u procesu izrade unikatnog nakita.

  • 3D modeliranje
  • 3D modeliranje

Prilikom svake kupovine Dodić nakita dobit ćete otisnuti certifikat kvalitete nakita koji evidentira detalje Vaše kupovine i garantira navedenu kvalitetu nakita. Izdani certifikat kvalitete nakita ima identičnu važnost kao izdani račun koji ipak preporučujemo da čuvate prilikom svake kupovine. Nakit s dijamantima i (polu)dragim kamenjem ima poseban certifikat koji dodatno objašnjavanja čistoću, težinu, rez i boju kamena koji je sastavni dio odabranog/izrađenog nakita.

  • Certifikat kvalitete
  • Certifikat kvalitete
ESIF Financijski instrumenti Europska unija
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu operativnog programa "Konkurentnost i kohezija".
© Zlatarna Dodić
Globaldizajn d.o.o.