BESPLATNA DOSTAVA za sve narudžbe!

Ponosni smo sponzor Zagreb Ladies Open teniskog turnira

Ponosni smo sponzor Zagreb Ladies Open teniskog turnira

Stručnost, preciznost, strast, kvaliteta i tradicija temeljne su vrijednosti utkane u „Dodić“ nakit; što se isprepliće s tenisom kao sportom.

Zagreb Ladies Open tradicionalni je turnir ženskog tenisa iz kalendara Međunarodnog teniskog saveza (ITF). Ove godine je 16. izdanje turnira, a na istom će se naći veliki broj hrvatskih tenisačica - na glavnom turniru pratimo Donnu Vekić, Petru Marčinko i Luciju Ćirić Bagarić, a kroz kvalifikacije im se mogu pridružiti Jana Fett, Antonia Ružić, Tena Lukas, Lea Bošković, Mariana Dražić, Sara Svetac i Ria Derniković Novaković.

Zagreb Ladies Open se održava na terenima Teniskog centra Maksimir, a nagradni fond iznosi 60.000 dolara.

Najbolje tenisačice ovog turnira osvojit će i bogate nagrade iz majstorske zlatarske obiteljske radionice Dodić kao uspomenu na turnir.

Sretno svim natjecateljicama!

Pogledajte nakit

Besplatno gravirajte odabrani komad nakita uz jedan od tri predložena fonta. Nakit naručite na vrijeme jer je za isporuku personaliziranog nakita potrebno tri do pet radnih dana od dana primitka potvrde uplate narudžbe.

  • Besplatna gravura
  • Besplatna gravura

Na Dodić Diamonds prodajnom mjestu na adresi Ilica 46, Zagreb za Vas izrađujemo personalizirani nakit. Pošaljite nam skice ili fotografije željenog komada nakitaputem maila, društvenih mreža ili osobnom posjetom. Prije izrade unikatnih modela nakita, isti ćemo vizualizirati pomoću posebnog programa te izraditi 3D model nakita kako bismo bili sigurni prije same izrade da smo zajedno obratili pozornost na sve detalje. Uključit ćemo Vas u sve faze u procesu izrade unikatnog nakita.

  • 3D modeliranje
  • 3D modeliranje

Prilikom svake kupovine Dodić nakita dobit ćete otisnuti certifikat kvalitete nakita koji evidentira detalje Vaše kupovine i garantira navedenu kvalitetu nakita. Izdani certifikat kvalitete nakita ima identičnu važnost kao izdani račun koji ipak preporučujemo da čuvate prilikom svake kupovine. Nakit s dijamantima i (polu)dragim kamenjem ima poseban certifikat koji dodatno objašnjavanja čistoću, težinu, rez i boju kamena koji je sastavni dio odabranog/izrađenog nakita.

  • Certifikat kvalitete
  • Certifikat kvalitete
ESIF Financijski instrumenti Europska unija
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu operativnog programa "Konkurentnost i kohezija".
© Zlatarna Dodić
Globaldizajn d.o.o.