Pri narudžbi iskoristite promo kod SPRING10 i ostvarite 10% popusta! Samo do 30.4.

Tina Walme je na svom vjenčanju nosila Dodić nakit

Tina Walme je na svom vjenčanju nosila Dodić nakit

Plesačica Tina Walme i glumac Marko Petrić vjenčali su se u nedjelju, 3. rujna. Sretnu vijest Tina je otkrila na svom Instagramu objavivši crno-bijele fotografije s opisom ‘Petrići’ ispod kojih su stizale čestitke. Kao i uvijek, Tina je blistala u prekrasnoj vjenčanici i decentnim nakitom pored Marka koji se odlučio za elegantne crne hlače i bijeli sako. Tina i Marko su dugo svoju ljubav držali privatnom, no tijekom Plesa sa zvijezdama priznali su da su u vezi. Sudbonosno “da” izrekli su ispred 200 uzvanika, obitelji i prijateljima bez kojih nisu mogli zamisliti svoj veliki dan. Što nam je sve Tina otkrila, kao i behind the scenes fotografije s finalnih priprema za vjenčanje, pogledajte u nastavku.

gold jewelry with diamonds on bride

Pomno odabrani nakit koji ima posebnu priču

Kao što to obično biva, bridal look ukrade najviše pažnje na vjenčanjima. Nakit koji odaberete za vaš poseban dan ne samo da dodaje sjaj vašem izgledu, već će također pomoći u isticanju cjelokupnog izgleda i naglasiti haljinu koju ste odabrali. Upravo time vodila se i Tina koja je za veliki dan odabrala predivan nakit Zlatarne Dodić. Tina nam je ekskluzivno ispričala sve detalje odabira. “U odabiru su mi pomogli moja prijateljica i kuma Barbara, i Filip Dodić, GIA certificirani draguljar. S obzirom na brend Dodić, i Filipovo znanje i stručnost o dijamantima, nije bilo teško izabrati savršeni komad. Isprobali smo samo dvije opcije ogrlice, te dvije opcije prstena, narukvicu smo odmah odabrali. Odabir je bio lak, jer sam znala što želim, a i Filip je predstavio čarobne i posebne komade.”

Filip Dodić, GIA certificirani draguljar i jedan od najvećih stručnjaka i najmlađih gemologa u regiji, osvrnuo se na suradnju s Tinom za njezin veliki dan:

"Savjetovati ženi nakit, koji će dodatno upotpuniti njezinu ljepotu tog dana i imati priliku dati svoj mali potpis na njezinu cjelokupnu pojavu – zadovoljstvo je, privilegija i ponos. Raditi s Tinom bio je istinski užitak jer spojiti dijamante s osobom vedrog duha kao što je Tina, njezinom gracioznošću, ženstvenošću i sveukupnom estetikom njezine pojave, uistinu nije bio težak zadatak. Nakit koji smo savjetovali Tini je bezvremenski klasičan nakit, iskoristiv u različitim prigodama, koji se nosi kroz cijeli život te prenosi generacijama."

gold jewelry with diamonds on woman in jacket

Popularna tenis narukvica

Jedan od komada nakita koje je Tina nosila je i tenis narukvica zlatarne Dodić. Kako nam je ispričala, za narukvicu se odlučila odmah nakon prvog isprobavanja. Sačinjena je od 66 prirodnih dijamanata sa sveukupno 2,96 karata te od 18 karatnog bijelog zlata. Zbog svog minimalističkog, a opet glamuroznog izgleda danas je jedan od najpopularnijih oblika narukvica, a svoju popularnost nosi još od U.S. Open teniskog turnira 1987. godine te male nezgode tenisačice Evert. Također, tenis narukvica vrlo je svestrana i može se nositi u gotovo svim prilikama. U Tininom slučaju, savršeno se uklopila uz dijamantnu ogrlicu u obliku slova V i smaragdni prsten.

Smaragdni prsten

Osim što je u Tinin bridal look unio dašak boje, smaragdni prsten zapravo ima posebnu simboliku. “U prsten sam se odmah zaljubila, jer ima poseban detalj, boja je odgovarala boji Barbarine haljine, te sam osjećala posebnu povezanost kroz dizajn i stil prstena”, otkrila nam je Tina. 18 karatni  prsten od bijelog zlata ovalnog je oblika s centralno postavljenim zelenim smaragdom koji broji 0,78 karata te je optočen dijamantima. Smaragd je trenutno najpopularniji dragulj u boji, dok je Tinin ujedno brušen što dodatno naglašava njegovu eleganciju.

Ogrlica V oblika

Prekrasna ogrlica od 18 karatnog bijelog zlata sastoji se od 89 prirodnih dijamanata, brušena round brilliant cut tehnikom. Posebnost Tinine ogrlice je upravo V oblik koji se savršeno kombinira uz tenis narukvicu te uz neosporivu eleganciju, ostavlja prostor za naglašavanje osobnosti i unikatnosti.

gold jewelry with diamonds on woman

Fotograf: Pave Elez
*Cijeli tekst je objavljen na portalu Journal, 09. rujna 2023., tekst napisala: Sara Brborović

Besplatno gravirajte odabrani komad nakita uz jedan od tri predložena fonta. Nakit naručite na vrijeme jer je za isporuku personaliziranog nakita potrebno tri do pet radnih dana od dana primitka potvrde uplate narudžbe.

  • Besplatna gravura
  • Besplatna gravura

Na Dodić Diamonds prodajnom mjestu na adresi Ilica 46, Zagreb za Vas izrađujemo personalizirani nakit. Pošaljite nam skice ili fotografije željenog komada nakitaputem maila, društvenih mreža ili osobnom posjetom. Prije izrade unikatnih modela nakita, isti ćemo vizualizirati pomoću posebnog programa te izraditi 3D model nakita kako bismo bili sigurni prije same izrade da smo zajedno obratili pozornost na sve detalje. Uključit ćemo Vas u sve faze u procesu izrade unikatnog nakita.

  • 3D modeliranje
  • 3D modeliranje

Prilikom svake kupovine Dodić nakita dobit ćete otisnuti certifikat kvalitete nakita koji evidentira detalje Vaše kupovine i garantira navedenu kvalitetu nakita. Izdani certifikat kvalitete nakita ima identičnu važnost kao izdani račun koji ipak preporučujemo da čuvate prilikom svake kupovine. Nakit s dijamantima i (polu)dragim kamenjem ima poseban certifikat koji dodatno objašnjavanja čistoću, težinu, rez i boju kamena koji je sastavni dio odabranog/izrađenog nakita.

  • Certifikat kvalitete
  • Certifikat kvalitete
ESIF Financijski instrumenti Europska unija
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu operativnog programa "Konkurentnost i kohezija".
© Zlatarna Dodić
Globaldizajn d.o.o.