Besplatna dostava za sve narudžbe unutar RH!

Darujte majci nešto posebno

Darujte majci nešto posebno

Majčin dan samo što nije! Jeste li opet zaboravili datum? Ne brinite, podsjetit ćemo vas! Slavljen u cijelom svijetu, Majčin dan se slavi u isto vrijeme u svim zemljama, i to druge nedjelje u svibnju.

Ako ste ove godine u potrazi za savršenim poklonom za Majčin dan, onda ste na pravom mjestu!

Volimo svoju mamu i silno ju želimo usrećiti. Kada ju pitamo želi li nešto, obično skromno odgovori da joj ništa ne treba za ovaj njezin poseban dan. Ali ipak želimo iskoristiti priliku da joj uručimo lijepi poklon i provedemo vrijeme s njom kako bismo je podsjetili koliko nam znači. Često je vrlo teško pronaći originalan i poseban poklon. Moramo priznati da nam je u djetinjstvu bilo znatno lakše: tada su joj obična ogrlica od tjestenine i pjesma bili posve dovoljni da joj zasjaju oči.

OVE GODINE DARUJTE JOJ NEŠTO POSEBNO

Postoji mnogo divnih darova koje možete pokloniti svojoj majci koji će ju razveseliti. Primjerice, lijepi komad nakita, foto album vaših zajedničkih trenutaka, personalizirani jastuk ili tretman u kozmetičkom salonu.

Idealan dar zapravo ne postoji: sve ovisi o tome što vaša majka voli. Vi ste u najboljoj poziciji da znate što bi joj se doista svidjelo među svim tim idejama. Nije bitno koji ćete dar odabrati: već ljubav koju gajite prema njoj i sreća koju će ona osjetiti.

U svakom slučaju, kod nas u zlatarni ne nedostaje ideja kada je u pitanju darivanje za Majčin dan: uz buket svježeg proljetnog cvijeća poklonite joj ogrlicu, personaliziranu narukvicu s njezinim imenom, krasan privjesak ili čak dijamant.

Jeste li inspirirani ovim idejama? Želimo vam prekrasan Majčin dan ove godine!

  • Besplatna gravura
  • Besplatna gravura
  • 3D modeliranje
  • 3D modeliranje
  • 50 godina tradicije
  • 50 godina tradicije
ESIF Financijski instrumenti Europska unija
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu operativnog programa "Konkurentnost i kohezija".
© Zlatarna Dodić
Globaldizajn d.o.o.