Besplatna dostava unutar RH!

Dodić nakit od sada i u Splitu

Dodić nakit od sada i u Splitu

Zadovoljstvo nam je što je od sada kvalitetan Dodić nakit dostupan i na našem novom prodajnom mjestu u City Centru One u Splitu. U prizemlju City Center One, Vukovarska 207, smjestilo se Dodić prodajno mjesto, u kojem svakodnevno od 9-21 sat možete pronaći široku lepezu kvalitetnih i modernih komada nakita. Osim zlata, na prodajnom mjestu nalazi se i dio asortimana briljanata te posebni modeli nešto povoljnijeg srebrnog nakita.


Upravo u Splitu predstavljene su inačice splitskog tradicijskog nakita koje u suvremenoj izvedbi proizvodimo u vlastitoj majstorskoj radionici. Svakodnevno ste dobrodošli u Dodić u City Center One gdje će Vam u odabiru najljepših komada kvalitetnog nakita pomoći naše ljubazno i stručno osoblje.

Besplatno gravirajte odabrani komad nakita uz jedan od tri predložena fonta. Nakit naručite na vrijeme jer je za isporuku personaliziranog nakita potrebno tri do pet radnih dana od dana primitka potvrde uplate narudžbe.

  • Besplatna gravura
  • Besplatna gravura

Na Dodić Diamonds prodajnom mjestu na adresi Ilica 46, Zagreb za Vas izrađujemo personalizirani nakit. Pošaljite nam skice ili fotografije željenog komada nakitaputem maila, društvenih mreža ili osobnom posjetom. Prije izrade unikatnih modela nakita, isti ćemo vizualizirati pomoću posebnog programa te izraditi 3D model nakita kako bismo bili sigurni prije same izrade da smo zajedno obratili pozornost na sve detalje. Uključit ćemo Vas u sve faze u procesu izrade unikatnog nakita.

  • 3D modeliranje
  • 3D modeliranje

Stručnost, preciznost, strast, kvaliteta i tradicija temeljne su vrijednosti utkane u nakit koji obitelj Dodić proizvodi više od 50 godina. Vaše zadovoljstvo nam je najvažnije te ulažemo mnogo vremena prilikom kreiranja, odabira i proizvodnje najkvalitetnijih modela nakita visoke estetske vrijednosti.

  • 50 godina tradicije
  • 50 godina tradicije
ESIF Financijski instrumenti Europska unija
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu operativnog programa "Konkurentnost i kohezija".
© Zlatarna Dodić
Globaldizajn d.o.o.