Besplatna dostava za sve narudžbe unutar RH!

Gia Diamonds Graduate u Dodić Diamonds Ilica

Gia Diamonds Graduate u Dodić Diamonds Ilica
Ako tražite poseban nakit, na pravoj ste adresi. Na Ilici 46, u centru Zagreba, smjestio se naš Diamonds centar u kojem možete dobiti sve informacije o dragim kamenima direktno od Filipa Dodića, GIA Diamonds Graduate, koji je 2018. završio svoje školovanje na prestižnom Američkom gemološlom institutu GIA u Londonu. U Dodić Diamonds nalaze se uistinu posebni komadi nakita bezvremenskog dizajna, a vrlo često ga posjećuju svi koji žele zasjati na gala večerama, iznenaditi dragu osobu s nečim uistinu posebnim, pokloniti vrijedan poslovni poklon ili prilikom odabira savršenih zaručničkih i vjenčanih prstena.

Naime, u našem Diamonds centru nudimo uslugu izrade personaliziranog nakita. Ukoliko imate skicu, crtež, fotografiju nakita koji biste željeli ili viziju kako bi taj neponovljiv model nakita trebao izgledati, u par jednostavnih koraka zajedno ćemo dizajnirati nakit. Kako bismo bili sigurni da smo napravili pravu stvar, izrađujemo 3D model nakita nakon čega možemo pristupiti izradi unikatnog modela nakita u majstorskoj radionici obitelji Dodić s 50 godina tradicije proizvodnje.
 


Možete nas posjetiti od ponedjeljka do petka od 9-20h, a subotom od 9-15 sati. Ukoliko ste u mogućnosti svakako unaprijed zatražite svoj termin na filip@zlatarna-dodic.hr ili pozivom na 099/484 7274 kako biste iz prve ruke saznali više o tome što svaki dragi kamen čini posebnim te lakše donijeli odluku o kupovini vrijednog i posebnog Dodić nakita.
  • Besplatna gravura
  • Besplatna gravura
  • 3D modeliranje
  • 3D modeliranje
  • 50 godina tradicije
  • 50 godina tradicije
ESIF Financijski instrumenti Europska unija
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu operativnog programa "Konkurentnost i kohezija".
© Zlatarna Dodić
Globaldizajn d.o.o.