Iskoristite promo kod LOVE15! BESPLATNA DOSTAVA za sve narudžbe!

Nina Badrić high jewelry

Nova kolekcija nakita s dijamantima koju predstavlja Nina Badrić kruna je stvaralaštva i tradicije obitelji Dodić koja je duga više od 50 godina. Istražite kolekciju high jewelry nakita koja objedinjuje sklonost profinjenosti i estetici, kreativnost i jasno izražava naš pristup prema visokoj kvaliteti, jednostavnosti i posebnosti kreiranih modela nakita s dijamantima.

Pregledajte kolekciju
Sve je prolazno. Dobro, skoro sve.

Sve je prolazno. Dobro, skoro sve.

Jednostavnost

Jednostavnost

Estetika

Estetika

Kreativnost

Kreativnost

Autentičnost

Autentičnost

Ljepota je u oku draguljara.

Ljepota je u oku draguljara.

Nina Badrić oličenje je prirodnog dijamanata. Njezin glazbeni talent, svestranost i autentična ljepota kojom blista, savršeni su atributi za predstavljanje naše nove kolekcije nakita s dijamantima. Ona voli modu, a s dijamantnim nakitom samo nadopunjuje svoju gracioznost i samouvjerenost. 

Točno znam što trebam učiniti da se osjećam sjajno.

Dijamanti 1
Pregledajte kolekciju

Nakit s dijamantima i (polu)dragim kamenjem ima poseban certifikat koji dodatno objašnjavanja čistoću, težinu, rez i boju kamena koji je sastavni dio odabranog/izrađenog nakita. G. Filip Dodić, GIA diamond graduate, kontrolira proces izrade svakog komada nakita s dragim kamenjem koji se prodaje na Dodić prodajnim mjestima i u web shopu.

  • CERTIFIKAT KVALITETE
  • CERTIFIKAT KVALITETE

Više od 50 godina sa strašću stvaramo bezvremenski nakit. Veliki smo zaljubljenici u drago kamenje, redovito ga proučavamo i kontinuirano brusimo svoje znanje.

  • STRAST
  • STRAST

Svaki dijamant, baš kao i svaka osoba je jedinstven. Uživajte u visokoj kvaliteti i estetskoj vrijednosti ovih izuzetno rijetkih i posebnih komada nakita.

  • JEDINSTVENOST
  • JEDINSTVENOST
ESIF Financijski instrumenti Europska unija
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu operativnog programa "Konkurentnost i kohezija".
© Zlatarna Dodić
Globaldizajn d.o.o.