Besplatna dostava unutar RH!

Otvoren web shop Zlatarne Dodić

Otvoren web shop Zlatarne Dodić
Nakon predanog rada, dizajniranja i usavršavanja efektnog nakita izrađenog od zlata, uz tradiciju i majstorsku izradu dugu 50 godina proširili smo svoje poslovanje i omogućili kupcima da Dodić nakit nose u svim krajevima Hrvatske.

23. prosinca 2020. službeno je otvoren i novi web shop Zlatarne Dodić!

Kao i na Dodić prodajnim mjestima, na našem web shopu možete pronaći široki izbor kvalitetnog zlatnog i dijamantnog nakita obogaćenog dragim kamenjem. Izbor modela i prigodan je za sve generacije i ukuse!

Našim kupcima na izbor nudimo prekrasan tradicijski nakit u kojemu se isprepliću tradicija i suvremeni dizajn, a koji je već godinama pravi hit među Hrvaticama. Suvremena izrada Dodić nakita daje posebnu vrijednost, značaj i sjaj!

Podsjećamo kako možete naručiti izradu unikatnog nakita - po Vašem ukusu, uz našu stručnost!

Ukoliko imate ikakve nedoumice i pitanja, naš tim će Vam rado pomoći u odabiru najboljeg Dodić nakita za Vas!

 

Besplatno gravirajte odabrani komad nakita uz jedan od tri predložena fonta. Nakit naručite na vrijeme jer je za isporuku personaliziranog nakita potrebno tri do pet radnih dana od dana primitka potvrde uplate narudžbe.

  • Besplatna gravura
  • Besplatna gravura

Na Dodić Diamonds prodajnom mjestu na adresi Ilica 46, Zagreb za Vas izrađujemo personalizirani nakit. Pošaljite nam skice ili fotografije željenog komada nakitaputem maila, društvenih mreža ili osobnom posjetom. Prije izrade unikatnih modela nakita, isti ćemo vizualizirati pomoću posebnog programa te izraditi 3D model nakita kako bismo bili sigurni prije same izrade da smo zajedno obratili pozornost na sve detalje. Uključit ćemo Vas u sve faze u procesu izrade unikatnog nakita.

  • 3D modeliranje
  • 3D modeliranje

Stručnost, preciznost, strast, kvaliteta i tradicija temeljne su vrijednosti utkane u nakit koji obitelj Dodić proizvodi više od 50 godina. Vaše zadovoljstvo nam je najvažnije te ulažemo mnogo vremena prilikom kreiranja, odabira i proizvodnje najkvalitetnijih modela nakita visoke estetske vrijednosti.

  • 50 godina tradicije
  • 50 godina tradicije
ESIF Financijski instrumenti Europska unija
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu operativnog programa "Konkurentnost i kohezija".
© Zlatarna Dodić
Globaldizajn d.o.o.