Besplatna dostava za sve narudžbe unutar RH!

Tradicija

Tradicija

50 godina tradicije


Stručnost, preciznost, strast, kvaliteta i tradicija temeljne su vrijednosti utkane u „Dodić“ nakit  koji obitelj Dodić proizvodi već 50 godina.  
 
Nastojanje da svaki komad nakita mora biti poseban, datira od 1971. godine kada je Franjo Dodić, započeo s izradom vrlo kvalitetnog i unikatnog zlatnog nakita. Bila  je to najvažnija odluka i temelj za budućnost -  jer je uvijek svoje umijeće i ljubav prema izradi posebnog, modernog i prepoznatljivog „Dodić“ nakita -  prenosio na zaposlenike, kupce te sve generacije koje će nastaviti njegov put.
 
Danas smo posebno ponosni na kolekciju nakita inspiriranu hrvatskom tradicijom. Posvećujemo je generacijama spretnih i vrijednih zlatara koji su godinama prije nas stvaralaštvom obogaćivali i čuvali kulturnu baštinu Hrvatske, a kojoj smo kroz ovu kolekciju  dali dodatnu vrijednost, značaj i sjaj.
 
U zlatarnicama Dodić možete pronaći veliki izbor vrlo kvalitetnog zlatnog, srebrnog, dijamantnog nakita te dragih kamena. Stručno , ljubazno te uslužno osoblje pomoći će Vam u odabiru željenog nakita  u kojem se isprepliću tradicija i  suvremeni dizajn.
 
Ukoliko imate posebne ideje te želite unikatan nakit -  obratite nam se s povjerenjem kako bismo zajednički dizajnirali te uz spretne ruke naših majstora u radionici obitelji Dodić proizveli neponovljiv nakit - samo za Vas.
 
DODIĆ NAKIT – GARANCIJA VRIJEDNOSTI!
  • Besplatna gravura
  • Besplatna gravura
  • 3D modeliranje
  • 3D modeliranje
  • 50 godina tradicije
  • 50 godina tradicije
ESIF Financijski instrumenti Europska unija
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu operativnog programa "Konkurentnost i kohezija".
© Zlatarna Dodić
Globaldizajn d.o.o.