Besplatna dostava unutar RH!

Zavirite u svijet naše blagdanske kolekcije

Zavirite u svijet naše blagdanske kolekcije
Proljeće i Uskrs simboliziraju novi početak i međusobno su isprepleteni na mnogo načina. Nesebičan čin darivanja posebice je izražen u prigodama koje uobičajeno slijede poslije korizmenog razdoblja. Zlato se oduvijek rado darivalo, predstavljajući investiciju za budućnost. U obiteljskim 'škrinjicama' najčešće je riječ o zlatnom nakitu sa sakralnim motivima poput anđela i križića ili sve popularnijem tradicijskom nakitu koji se prenosi s koljena na koljeno.

“Tradicionalno slijedi period vjerskih obreda poput krštenja, pričesti, krizmi i vjenčanja. Upravo u proljeće imamo najveći broj upita za kupnju zlatnog nakita kojima Hrvati najviše vole darivati“, rekao je Filip, stručnjak za dijamante i direktor Zlatarne Dodić - s tradicijom dugom pedeset godina, koja je i danas najpoželjnija destinacija za kupnju unikatnog i kvalitetnog nakita.

Besplatno gravirajte odabrani komad nakita uz jedan od tri predložena fonta. Nakit naručite na vrijeme jer je za isporuku personaliziranog nakita potrebno tri do pet radnih dana od dana primitka potvrde uplate narudžbe.

  • Besplatna gravura
  • Besplatna gravura

Na Dodić Diamonds prodajnom mjestu na adresi Ilica 46, Zagreb za Vas izrađujemo personalizirani nakit. Pošaljite nam skice ili fotografije željenog komada nakitaputem maila, društvenih mreža ili osobnom posjetom. Prije izrade unikatnih modela nakita, isti ćemo vizualizirati pomoću posebnog programa te izraditi 3D model nakita kako bismo bili sigurni prije same izrade da smo zajedno obratili pozornost na sve detalje. Uključit ćemo Vas u sve faze u procesu izrade unikatnog nakita.

  • 3D modeliranje
  • 3D modeliranje

Stručnost, preciznost, strast, kvaliteta i tradicija temeljne su vrijednosti utkane u nakit koji obitelj Dodić proizvodi više od 50 godina. Vaše zadovoljstvo nam je najvažnije te ulažemo mnogo vremena prilikom kreiranja, odabira i proizvodnje najkvalitetnijih modela nakita visoke estetske vrijednosti.

  • 50 godina tradicije
  • 50 godina tradicije
ESIF Financijski instrumenti Europska unija
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu operativnog programa "Konkurentnost i kohezija".
© Zlatarna Dodić
Globaldizajn d.o.o.