Besplatna dostava za sve narudžbe!

Dodatnih 100 kn poklon popusta na narudžbe nakita s graviranjem

Dodatan poklon promo kod od 100 kn na narudžbe nakita s graviranjem

Od četvrtka, 12. svibnja u 14 sati do ponedjeljka 16. svibnja 2022. naručite Dodić nakit na koji je moguće napraviti besplatnu gravuru te iskoriste dodatan popust u iznosu 100 kn na taj dio asortimana!  

U košarici upišite promo kod: SUPERPOKLON100 i naručite personalizirani Dodić nakit na željenu adresu koji će biti isporučen u roku tri radna dana.

Dodatni popust od 100 kn primjenjuje se na sve narudžbe koje u košarici proizvoda imaju barem jedan komad nakita s liste od gotovo 60 proizvoda koji se mogu besplatno gravirati.

Na kraju procesa narudžbe u polju Napomena upišite željeni tekst za gravuru i odabrani font za gravuru (font 1, 2 ili 3).

Uz slova i brojke mogu se gravirati i simbol srca, beskonačnosti te znak &.

Ovisno o modelu nakita, moguće je gravirati 1 do 30 znakova, a što manje znakova upišete tekst gravure će biti veći i vidljiviji.Za sva dodatna pitanja vezana uz narudžbe obratite nam se putem chata na web shopu www.zlatarna-dodic.hr, Facebook inboxa (messengera) ili maila webshop@zlatarna-dodic.hr.

Uživajte u izboru Dodić nakita koji uvijek možete besplatno gravirati/personalizirati, a ovog vikenda (sve do ponedjeljka) odličan personalizirani poklon osigurajte još povoljnije.

  • Besplatna gravura
  • BESPLATNA GRAVURA
  • 3D modeliranje
  • 3D MODELIRANJE
  • Certifikat nakita
  • CERTIFIKAT NAKITA
ESIF Financijski instrumenti Europska unija
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu operativnog programa "Konkurentnost i kohezija".
© Zlatarna Dodić
Globaldizajn d.o.o.