Pri narudžbi iskoristite promo kod SPRING10 i ostvarite 10% popusta! Samo do 30.4.

Najbolji pokloni za mame u 2024. godini

Najbolji pokloni za mame u 2024. godini

U životu se nađemo u puno dana i događaja za koje pomno biramo poklone za naše najbliže, za sestru, brata, najbolju prijateljicu i slično. Ali postoji ona osoba za koju se uvijek vrijedi najviše potruditi i koja će to najviše cijeniti - mama! Mame su uvijek tu, znaju i vide što se događa, prepoznaju sreću, prepoznaju problem i uvijek, ali uvijek brinu zbog svoje velike ljubavi koju osjećaju i potrebe za zaštitom. One se uvijek trude i zato dođe trenutak kada se i mi trebamo potruditi za njih! Pored svih stvari, tu dolazimo i do poklona za naše mame. Jasno je da takav poklon mora biti apsolutno savršen. Mora biti dirljiv, brižan, pun simbola ljubavi i zahvale i mora biti najljepši dosad. Mami najčešće poklanjamo poklone kada se radi o njenom rođendanu, danu žena ili majčinom danu. Sigurni smo da kod biranja poklona za nju možete ići u raznim smjerovima, zato ćemo vam suziti izbor i predložiti najljepše poklone za mame u 2024. godini!

 Dama koja nosi ogrlicu od bijelog zlata s privjeskom u obliku srca.

Kako odabrati savršen poklon za mamu?

Koliko god nesavršene mogu biti, amme su ipak najsavršenija bića na planetu koja uspijevaju biti ljudi uz sve obaveze i brigu koju moraju voditi o apsolutno svemu. One su naše heroine i njima se divimo. Zato je važno da im sve svoje zahvale nekako znamo i iskazati, koliko god to teško i zahtjevno bilo. Teško je sve zahvale mami reći riječima, a još teže nekom stvari kao što je poklon. Zato kao poklone za mame trebamo tražiti one najosjetljivije i najslojevitije poklone koje možemo. Pod time mislimo na poklone u koje je uneseno mnoštvo simbola i značenja koji joj mogu prenositi naše riječi kada god ga imaju sa sobom.

Nakit kao savršen poklon

Upravo iz navedenih razloga smatramo da je nakit najbolji poklon koji možete odabrati za mamu ove 2024. godine. Ponajprije zato što nakit na sebi može nositi jako puno značenja i simbolika. A kao što je prethodno rečeno, za mamu je najbolje odabrati poklon koji će joj moći umjesto nas izgovarati sve naše riječi brige i zahvale. Nakit je nešto što će ona moći nositi i što će stalno biti uz nju, i zato je takav način najbolji stalni podsjetnik naših riječi koji će uvijek moći imati uza se.
Osim toga, nakit od kvalitetnih materijala je vrlo vrijedan i skupocjen. To je razlog zašto će ga ona moći nositi godinama i nikada neće prestati imati svoju vrijednost i dugotrajnost zbog kvalitete. Također, nakit je uvijek imao svečani status. To je samo još jedan razlog zašto je najprigodniji mogući poklon. Nema ništa ljepše nego da mami poklonite dar koji je u isto vrijeme svečan, kvalitetan, dugotrajan i koji na sebi nosi značenja sve vaše brige i zahvale mami za sve što je ona uvijek činila za vas!

 Personalizirana zlatna ogrlica s privjeskom s imenom.

Top 5 najboljih poklona za mame u 2024. godini

Izbor nakita za mame jako je velik. One su žene i zasigurno vole nakit i sigurno već imaju svoju veću kolekciju nakita koji su skupljale godinama i godinama. Zato to može malo otežati vaš izbor za nju. U moru smjerova u kojima biste mogli ići kada je u pitanju potraga za ovakvim darom, mi smo izdvojili top 5 tipova najljepšeg nakita koji biste mogli pokloniti mami za majčin dan, dan žena, rođendan ili bilo koji drugi dan! Pronađite sve inspiracije koje možete i odaberite ono što bi se njoj moglo najviše svidjeti, ali budite oprezni jer koji god da joj poklon darujete on će je zauvijek podsjećati na vas!

1. Motiv srca

Motiv srca je uvijek simbolizirao jedno - ljubav. Iako je stalni motiv dana zaljubljenih, ne simbolizira samo ljubav ljubavnoga para, već ljubav u svoj svojoj veličini i širini. Zato je uopće idealan poklon za osobu koju jako i iskreno volite. time je i savršen poklon za mamu, koja uvijek ima najposebnije mjesto u srcu. Privjesak kao što je Half Heart Dots od 14-karatnog žutog zlata s predivnim dodatkom cirkona na pola srca je savršen način da mami date posebna poklon s motivom srca koji će uvijek moći biti blizu njezina srca na kojem god lančiću ona to poželi!

2. Personalizirani poklon

Apsolutno jedna od najljepših stvari koje možete učiniti za svoju mamu je personalizirati poklon koji joj darujete! To znači da odabrani  komad nakita označite gravurom. Možete odabrati koji god natpis želite, jedino paziti da tekst bude dovoljno kratak da stane na nakit. Gravure su najčišće u obliku inicijala, imena osobe ili osoba, kratke prekrasne i intimne poruke ili datuma i slično. To odabirete samo vi i može vam kao inspiracija za personalizirani nakit poslužiti neki savjet ili rečenica koju vam je mama rekla, ili nadimak koji vam je nadijenula ili ono što si uvijek govorite kada se pozdravljate ili jednostavno kratka poruka od vas za nju, upotrijebite maštu i dobro odaberite natpis za ovaj nakit! Na ovaj način ne samo da ćete mami pokloniti nakit koji već na sebi ima svoja značenja vrijednosti, dugotrajnosti i slično, već ćete ostaviti svoj dubok gravirani trag u njemu koji znate vi i vaša mama. Nakit za graviranje može biti popraćen i motivom srca, stoga su vam različita vrata otvorena da od ovog poklona napravite najsavršeniji poklon!

3. Nakit s motivom djeteline

Ono što je često zanemareno kod motiva djeteline s četiri lista jest to da, osim što je ona simbol vječne sreće, simbol je i nade i povjerenja. Osim svega toga, djetelina je jednostavno prekrasan floralni motiv koji savršeno pristaje. Postao je vrlo popularan u svijetu proizvodnje nakita, a prednost toga je, osim toga što ga možete pronaći lako za razliku od prirode, to da se može lako kompletirati! Nakit kao što je Green Clover nakit od žutog zlata sa zelenim malahitom koji čini djetelinu s četiri lista može se kompletirati. Isti motiv dolazi u obliku ogrlice, narukvice, naušnica i prstena. To može biti odlična ideja kao poklon za mamu, možete joj pokloniti komplet nakita kojeg će obožavati. Također, možete joj u istoj godini za različite dane kao što su dan žena, majčin dan i slično pokloniti po jedan komad iz Green Clover kolekcije i tako joj iskompletirati nakit!

4. Zlatni lančić

Još jedan komad nakita koji bi bio odličan kao poklon za mamu, a istovremeno je nenametljiv i nema posebnih motiva je zlatni lančić. Zlatni lančići spadaju u onu kategoriju klasičnog nakita koji je obavezan. Međutim, tako može zvučati ne toliko posebno kao poklon za mamu. Međutim, postoje lančići koji su načinjeni od prekrasnih 'vezova' karika i čine ih jako posebnim, poput zmijskih lančića ili kockastih i slično. Uz takav lančić ona će moći nositi i zlatni privjesak koji joj možete pokloniti godinu nakog ili iste godine, samo za neku drugu prigodu. Zlatni će lančić ona uvijek moći nositi i imati sjećanje na vas blizu srca, zato čine tako odličan dar.

5. Nakit s motivom anđela

 Jedan od najvećih poslova koji mama ima je to da nas vječno i zauvijek štiti. Zato ove 2024. godine možete njoj pokloniti poklon koji će joj dati do znanja da znate da je ona uvijek bila i da će uvijek biti vaš anđeo čuvar. Što je bolji način nego da za poklon odaberete nakit s motivom anđela! Motiv je apsolutno prekrasan i sigurni smo da ćete joj ozariti lice takvim darom. Kod anđela riječi zaista nisu potrebne i sve što se treba reći on ima sam na sebi, zato to ovaj motiv čini toliko fantastičnim. Ovakav ljupki motiv možete mami pokloniti u obliku narukvice, ogrlice, naušnica, ma koji god oblik odaberete, njoj će biti svejedno, bit će joj najljepši na svijetu jer ste joj ga vi darovali, a njima istovremeno prema njoj iskazalios vu svoju zahvalnost što vas štiti i obećanje da ćete i vi zauvijek štititi i čuvati nju. 

Trudnica u bijeloj haljini nježno ljulja trbuh s ogrlicom s privjeskom s dječjim stopalima u blizini.

Zaključak

Mame su posebne i za njih jednostavno moramo rezervirati onu najbolji i najljepšu ideju za poklon. Zaslužuju imati vaš znak pažnje i podsjetnik na ljubav prema njoj uvijek uza se, zato se nakit najbolji poklon u 2024. koji možete pokloniti svojoj mami. Nakit je stvar koju će ona moći nositi ili svakodnevno ili za posebne prigode i bit će joj vječan podsjetnik na vašu ljubav. Ovo je godina kada je napokon vrijeme da svoj dar pomaknete na novu i neprocjenjivu razinu i izmamite svojoj mami najveći osmijeh do sad, mada znamo da ga ona uvijek ima na svojem licu što god da joj poklonite. Mame su neprocjenjive i zato idite u tom smjeru i kod odabira poklona, neka bude neprocjenjiv!
 
Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice oko odabira najboljeg poklona za svoju mamu, utoliko se ne ustručavajte pomoć potražiti kod našeg stručnog i ljubaznog osoblja u jednoj od naših poslovnica Zlatarne Dodić.

Besplatno gravirajte odabrani komad nakita uz jedan od tri predložena fonta. Nakit naručite na vrijeme jer je za isporuku personaliziranog nakita potrebno tri do pet radnih dana od dana primitka potvrde uplate narudžbe.

  • Besplatna gravura
  • Besplatna gravura

Na Dodić Diamonds prodajnom mjestu na adresi Ilica 46, Zagreb za Vas izrađujemo personalizirani nakit. Pošaljite nam skice ili fotografije željenog komada nakitaputem maila, društvenih mreža ili osobnom posjetom. Prije izrade unikatnih modela nakita, isti ćemo vizualizirati pomoću posebnog programa te izraditi 3D model nakita kako bismo bili sigurni prije same izrade da smo zajedno obratili pozornost na sve detalje. Uključit ćemo Vas u sve faze u procesu izrade unikatnog nakita.

  • 3D modeliranje
  • 3D modeliranje

Prilikom svake kupovine Dodić nakita dobit ćete otisnuti certifikat kvalitete nakita koji evidentira detalje Vaše kupovine i garantira navedenu kvalitetu nakita. Izdani certifikat kvalitete nakita ima identičnu važnost kao izdani račun koji ipak preporučujemo da čuvate prilikom svake kupovine. Nakit s dijamantima i (polu)dragim kamenjem ima poseban certifikat koji dodatno objašnjavanja čistoću, težinu, rez i boju kamena koji je sastavni dio odabranog/izrađenog nakita.

  • Certifikat kvalitete
  • Certifikat kvalitete
ESIF Financijski instrumenti Europska unija
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu operativnog programa "Konkurentnost i kohezija".
© Zlatarna Dodić
Globaldizajn d.o.o.