Home / Služba za korisnike / Cijena i uvjeti dostave

Cijena i uvjeti dostave

Dostava nakita iz Dodić webshopa je besplatna za cijelo područje Republike Hrvatske za narudžbe iznad 200 €. Cijena dostave za narudžbe do 200 € iznosi 4 €.

Rok isporuke proizvoda, kod kojih je navedeno da se nalaze na zalihi, na području cijele Hrvatske je unutar 3-5 radnih dana od dana primitka novčane uplate korisnika / Kupca na bankovni račun tvrtke ZLATARNA DODIĆ d.o.o., izuzev slučajeva u kojima naručenih proizvoda trenutno nema na skladištu ili proizvoda koji se rade po narudžbi (nakit s imenima, vjenčano prstenje) te specifičnoj kategoriji proizvoda poput prstena kod kojih je često potrebna ručna prilagodba veličine proizvoda ili je potrebna gravura. Ako se radi o takvim slučajevima, rok isporuke je 10-14 radnih dana za vjenčano prstenje i nakit koji se izrađuje po narudžbi te 20 radnih dana za prstenje s dijamantima.

Ako ZLATARNA DODIĆ d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, prodajno osoblje kontaktirat će Kupca telefonom ili e-mailom radi dogovora o zamjeni proizvoda ili otkazivanju naručenog proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi bit će isporučeni.

Svi proizvodi dostavljaju se brzom dostavnom službom GLS Croatia d.o.o. u roku tri radna dana od primitka novčane uplate Kupca na račun tvrtke ZLATARNA DODIĆ d.o.o. ili od zaprimanja narudžbe ako je odabrana opcija plaćanja pouzećem.