Pri narudžbi iskoristite promo kod SPRING10 i ostvarite 10% popusta! Samo do 30.4.

Top 5 poklona za Valentinovo – Najbolje ideje i savjeti

Top 5 poklona za Valentinovo – Najbolje ideje i savjeti

Bliži se Valentinovo, dan Svetoga Valentina, a ujedno dan ljubavi i svih zaljubljenih. Jednostavno obožavamo ovaj dan, sve ruže, crvene boje, spojeve i uzbuđenja. Znamo da svake godine na ovaj dan želite i očekujete nešto posebno od svog partnera ili partnerice, jer ovo je zaista prekrasan dan za učiniti ga posebnim. Međutim, svako posebno mjesto, poseban izlazak i spoj mora zapratiti i poseban poklon. Ove godine svakako vam preporučujemo da u spektar poklona koje ćete birati definitivno uključite nakit! Kako za nju, tako i za njega, ovaj poklon može biti prekrasan način da iskažete svojoj boljoj polovici koliko vam je vrijedna i date joj još jedan način da zablista na ovaj dan! Sigurni smo da ćete u izboru naših najljepših poklona za Valentinovo pronaći onaj komad koji vam se najviše sviđa i za koji znate da će oduševiti vašu bolju polovicu.

Zašto izabrati nakit kao poklon za Valentinovo

Ponajprije, važno je znati što vama predstavlja ovaj dan. Oslonit ćemo se na većinu ljudi kojima ovaj dan predstavlja nešto zaista posebno, još jednu prigodu da iskažete svom partneru ili partnerici ljubav i pažnju, da ih odvedete na posebno mjesto i provedete s njima poseban trenutak koji ćete pamtiti. Ako ste među takvim ljudima, zasigurno želite i da poklon za Valentinovo obori s nogu i bude najposebniji dosad! Zato uz, naravno, cvijeće, smatramo da je nakit savršen odabir za kojim možete posegnuti. To je upravo zato što je nakit dovoljno poseban da iskaže ono što želite posebnoj osobi u svom životu iskazati. Njegova vrijednost i skupocjenost lijepi su pokazatelji vaše brige za osobu i predanosti prema njoj. Ali osim toga, kvalitetan nakit, pod čime mislimo na nakit od kvalitetnog materijala, dugovječan je. Njegova dugovječnost osigurat će dugoročan poklon koji će on ili ona moći uvijek imati uza se i koji će ih moći pratiti do kraja života, pa tako i podsjećati na vašu ljubav i taj poseban dan.

Top 5 poklona za nju

Ako ste se već odlučili da će nakit ove godine biti taj poklon koji ćete odabrati za nju, prvo na što morate obratiti pozornost je tip materijala koji ćete odabrati. Pokušajte se prisjetiti kakav nakit ona nosi, jer obično kad osoba nađe onaj tip nakita koji joj odgovara, drži se toga i to je uvijek sigurna opcija, pa tako i za vas i vaš odabir. Ako ima više raznolikog nakita i zaista ne možete pronaći neki uzorak, dat ćemo vam nekoliko korisnih savjeta koji vam mogu pomoći u odabiru nakita za nju.

Zlatni nakit

Prvo, uvijek najsigurniji odabir je zlato. Međutim, i zlato dolazi u varijacijama, odnosno svojim bojama. Ako ona voli klasičan stil i žute nijanse odaberite klasično žuto zlato i budite sigurni, žuto zlato apsolutno uvijek prolazi. Ako ona više voli metalne i hladnije boje, i to joj je češći repertoar odjeće ili nakita, bijelo zlato je savršen izbor. Ako voli neutralnije tonove, ali toplinu, odaberite rozo zlato koje prekrasno diskretno stoji na svim tonovima kože.

Nakit od dragog kamenja

Ako želite specifičniji poklon, komad nakita kakav još ni sličan nema, razmislite o nakitu s dragim kamenjem. Prvi su, jasno, dijamanti. Dijamanti su poseban i najskupocjeniji poklon za koji se možete odlučiti. Nitko ne sumnja da će joj ovaj odabir biti apsolutno savršen, međutim ako planirate zaruke i zaručnički prsten s dijamantom, možda da ostavite dijamante za tu prigodu, a za ovu odaberete nešto drugo. Ostali nakit s dragim kamenjem uvijek je predivan, ovdje se morate osvrnuti na to koje boje ona voli nositi, paše li joj zeleno ako smaragd ili malahit, ili pak tamno plavo kao safir, morat ćete ipak malo promozgati za ovaj odabir!

Top 5 poklona za nju zlatne narukvice izrađene od bijelog i žutog zlata

1. Nakit s motivom srca

Naravno, prvi i najlogičniji izbor definitivno je motiv srca. Ovaj motiv simbolizira jedno i jedino - ljubav. Upravo ono što simbolizira i cijelo Valentinovo i na što želite da podsjeća ovaj poseban poklon. Zato nimalo ne možete pogriješiti s ovim odabirom. Jedino se osvrnite na to koji tip nakita želite. Voli li ona više nositi naušnice, narukvice, ogrlice i slično. Od svakog tipa, imate mnoštvo izbora nakita s motivom srca, zato kada odlučite tip ostalo može biti jednostavno. Ako se odlučite za poseban par naušnica, to mogu biti naušnice kao što su Blue Hearts predivne plave naušnice sa cirkonom. Ako želite žuto zlato i jednostavniji odabir, kao inspiracija ili odabir može vam poslužiti Line of Hearts zlatna ogrlica. A ako želite puno diskretniji odabir, narukvica je uvijek odlično rješenje, primjerice, Heartly Heart narukvica s dodatkom cirkona u motivu srca.

2. Nakit s dragim kamenjem

Ako ona obožava boje i one najposebnije moguće komade, ovo je kategorija nakita kojoj morate dati šansu! Nakit s dragim kamenjem uvijek je bio poseban i dragocjen, onaj tip nakita koji se prenosi s generacije na generaciju, koji nikada ne ostaje nezamijećen i kojega svi ogovaraju. U spektru nakita s dragim kamenjem jedino se morate osvrnuti, kako je već rečeno, na boju kamena koju želite. Ako je to zelena, možete posegnuti za malahitom kao u posebnoj i raskošnoj Airy zlatnoj ogrlici s malahitom. Ako želite odabir koji svojom crvenom bojom apsolutno savršeno pristaje Valentinovu, uvijek možete odabrati crveni carnelian, kao što su Merlot zlatna ogrlica, narukvica i naušnice.

zlatni prsten s detaljem dragog kamena oniksa

3. Dijamantni nakit

Ovaj tip nakita definitivno je za ono pravo Valentinovo, ono u kojem ste odlučili da će biti najposebnije do sada. Dijamanti predstavljaju skupocjenost, vrijednost, finoću i vječnost. Sve simbole kakve možda želite pokazati svojim poklonom voljenoj osobi. Međutim, ako vas uskoro čekaju zaruke u kojima se odlučite za zaručnički prsten s dijamantom, možda je bolje nakit s dijamantima ostaviti za tu prigodu, ali to je u potpunosti na vama. Svaki odabir nakita s dijamantima za Valentinovo je savršen, zato birajte u mnoštvu izbora onaj koji vam se najviše sviđa, ovisno o tome želite li nešto diskretnije kao Sleek Orbits naušnice s dijamantom, ili, primjerice, Ideal Heart ogrlicu s dijamantima u obliku srca koji je prekrasan motiv za ovaj poseban dan, što čini izbor jednostavno savršenim.

Dijamantni nakit zlatni prsten s dijamantnim kamenom

4. Infinity motiv

Od motiva s kojima je najbolje raspolagati i odabirati ovaj dan, definitivno osim srca stoji i infinity motiv. Ovaj je motiv također idealan za ovaj dan. Dok srce simbolizira ljubav, infinity motiv simbolizira - vječnost. Ako želite svojoj odabranici poručiti da ćete zauvijek biti uz nju, da ste odani i predani vašem odnosu od kojeg imate itekako dugoročna očekivanja, svakako idealan izbor može biti ovaj motiv. Sam izgled motiva jako je jednostavan i diskretan zbog kojeg i ulazi u korpus puno vrtsa i tipova nakita i postaje omiljen u svijetu mode. Pa tako, primjerice, Evermore zlatna narukvica sa cirkonom i infinity motivom može postati njezina omiljena narukvica koja predstavlja vaš odnos. Ako želite upotpuniti ovaj motiv, zlatna ogrlica Love Forever sa svojom kombinacijom infinity motiva i motiva srca upotpunjuje sve prekrasne poruke Valentinova i čini sveobuhvatni poklon sa svim simbolima koje i treba na sebi imati.

Evermore zlatna narukvica sa cirkonom i infinity motivom

5. Personalizirani nakit

Valentinovo nije običan dan, i sve se vrti oko onih posebnih poruka koje želite dati osobi. Nakit s motivima koji nose na sebi određene simbolike jedan je način da takvo što napravite svojim poklonom, prenesete važne poruke. Međutim, postoji još načina da to napravite, a jedan od njih je personalizirani nakit. Ovaj najizuzetniji i najposebniji tip nakita sastoji se od komada nakita koji je predviđen za gravuru sa slobodnim prostorom u obliku, recimo pločice i gravure koju sami izaberete. To su, recimo Pure Heart zlatni privjesak na koji gravirate unutar motiva srca, ili Infinity Name Bar zlatna narukvica s infinity motivom i pločicom za gravuru, a možete se i odlučiti za zaista specijalan komad, Hidden Love zlatni medaljon. Vrstu gravure i tekst odbirete sami, to mogu biti vaši inicijali, datum vaše godišnjice ili kakva ljubavna poruka, zaista, što god vi poželite. Jedino na što morate paziti jest to da tekst bude dovoljno kratak da gravura stane na odabrani tip nakita. Ovo je poklon koji će nju nesumnjivo oboriti s nogu i kojeg će čuvati kao kap vode na dlanu! Dodati osobnost nakitu zaista je posebno, a time činite i nakit koji nema nitko drugi, koji je poseban samo vama kao paru i apsolutno je unikatan!

Personalizirani nakit infinity ogrlica s imenima

Zaključak

Osim toga što se svi jako veselimo Valentinovu, svim iznenađenjima, spojevima i poklonima, važno je da budemo spremni na taj dan s našim savršenim odabirom poklona za Valentinovo. Zato smatramo da je vrijeme da u repertoar vaših poklona uđe nakit! Od nakita s infinity i motivom srca, nakita s dragim kamenjem i, naravno, personaliziranog nakita, sigurni smo da ćete pronaći ono što ste tražili da svojoj boljoj polovici ovim poklonom iskažete sve što ste htjeli. Simbolike koje će nositi poklon ovise o vama i vašem izboru, a nadamo se da smo vam svojim kratkim pregledom najljepših poklona za Valentinovo olakšali vaš izbor!

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica oko odabira poklona za Valentinovo, ne ustručavajte se pomoć potražiti kod našeg stručnog i ljubaznog osoblja u jednoj od naših poslovnica Zlatarne Dodić.

Besplatno gravirajte odabrani komad nakita uz jedan od tri predložena fonta. Nakit naručite na vrijeme jer je za isporuku personaliziranog nakita potrebno tri do pet radnih dana od dana primitka potvrde uplate narudžbe.

  • Besplatna gravura
  • Besplatna gravura

Na Dodić Diamonds prodajnom mjestu na adresi Ilica 46, Zagreb za Vas izrađujemo personalizirani nakit. Pošaljite nam skice ili fotografije željenog komada nakitaputem maila, društvenih mreža ili osobnom posjetom. Prije izrade unikatnih modela nakita, isti ćemo vizualizirati pomoću posebnog programa te izraditi 3D model nakita kako bismo bili sigurni prije same izrade da smo zajedno obratili pozornost na sve detalje. Uključit ćemo Vas u sve faze u procesu izrade unikatnog nakita.

  • 3D modeliranje
  • 3D modeliranje

Prilikom svake kupovine Dodić nakita dobit ćete otisnuti certifikat kvalitete nakita koji evidentira detalje Vaše kupovine i garantira navedenu kvalitetu nakita. Izdani certifikat kvalitete nakita ima identičnu važnost kao izdani račun koji ipak preporučujemo da čuvate prilikom svake kupovine. Nakit s dijamantima i (polu)dragim kamenjem ima poseban certifikat koji dodatno objašnjavanja čistoću, težinu, rez i boju kamena koji je sastavni dio odabranog/izrađenog nakita.

  • Certifikat kvalitete
  • Certifikat kvalitete
ESIF Financijski instrumenti Europska unija
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu operativnog programa "Konkurentnost i kohezija".
© Zlatarna Dodić
Globaldizajn d.o.o.