Pri narudžbi iskoristite promo kod SPRING10 i ostvarite 10% popusta! Samo do 30.4.

Ponosni smo sponzor WOLF 3.0 konferencije

Ponosni smo sponzor WOLF konferencije

Women of Luminous Future (WOLF) predstavlja mnogo više nego samo još jednu konferenciju.

Što je WOLF konferencija?
Na ovom jedinstvenom okupljanju, žene i muškarci dolaze u jednakom broju kako bi se povezivali, nadahnjivali pričama sudionika, razmijenjivali dragocjena iskustva i napustili događaj sa značajnim poukama. Ova platforma nudi otvorena vrata svima - ne samo da nudi stvarne prilike, već i širi horizonte poslovnih mogućnosti. Na WOLF konferenciji otkriva se iskustvo poslovnog "speed datinga", uz također i brojne pop-up događaje.

DodićxWOLF

WOLF konferencija slavi i potiče dostignuća žena u različitim industrijama, podiže ljestvicu i snažno podržava osnaživanje žena u poslovnom svijetu. Uza sve što predstavlja, baš kao i Zlatarna Dodić, WOLF konferencija radi na tome da stvori pozitivno okruženje u kojem svi sudionici razmijenjuju ideje, šire veze i istražuju novi svijet prilika.

Ponosimo se što smo, kao sponzor, podržali treće izdanje konferencije koja se prošli vikend održala u prekrasnom prostoru - Kaptol Boutique kinu!

Pogledajte nakit

Besplatno gravirajte odabrani komad nakita uz jedan od tri predložena fonta. Nakit naručite na vrijeme jer je za isporuku personaliziranog nakita potrebno tri do pet radnih dana od dana primitka potvrde uplate narudžbe.

  • Besplatna gravura
  • Besplatna gravura

Na Dodić Diamonds prodajnom mjestu na adresi Ilica 46, Zagreb za Vas izrađujemo personalizirani nakit. Pošaljite nam skice ili fotografije željenog komada nakitaputem maila, društvenih mreža ili osobnom posjetom. Prije izrade unikatnih modela nakita, isti ćemo vizualizirati pomoću posebnog programa te izraditi 3D model nakita kako bismo bili sigurni prije same izrade da smo zajedno obratili pozornost na sve detalje. Uključit ćemo Vas u sve faze u procesu izrade unikatnog nakita.

  • 3D modeliranje
  • 3D modeliranje

Prilikom svake kupovine Dodić nakita dobit ćete otisnuti certifikat kvalitete nakita koji evidentira detalje Vaše kupovine i garantira navedenu kvalitetu nakita. Izdani certifikat kvalitete nakita ima identičnu važnost kao izdani račun koji ipak preporučujemo da čuvate prilikom svake kupovine. Nakit s dijamantima i (polu)dragim kamenjem ima poseban certifikat koji dodatno objašnjavanja čistoću, težinu, rez i boju kamena koji je sastavni dio odabranog/izrađenog nakita.

  • Certifikat kvalitete
  • Certifikat kvalitete
ESIF Financijski instrumenti Europska unija
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu operativnog programa "Konkurentnost i kohezija".
© Zlatarna Dodić
Globaldizajn d.o.o.