Pri narudžbi iskoristite promo kod SPRING10 i ostvarite 10% popusta! Samo do 30.4.

Poklon za rođenje djeteta – Što kupiti za babinje?

Poklon za rođenje djeteta – Što kupiti za babinje?

Dobrodošlica novog člana svijeta nije mala prigoda i nije mala prepreka. Darovi za nakon poroda, odnosno babinje, savršena su prilika da se obilježi nezaboravan trenutak u životu nove majke. Darovi za babinje su posebni pokloni koje novim majkama daruju članovi obitelji i voljeni ljudi kao zahvalu i čestitku što su rodile dijete i tako daju veliku dobrodošlicu djetetu na ovaj svijet! Nakon što je provela nagrađujućih, ali ponekad izazovnih 9 mjeseci koji su prerastali u dragocjenu radost, majčino putovanje tek započinje. Smatramo da je svako majčinstvo prekrasno jedinstveno i prepoznajemo da majka u vašem životu zaista zaslužuje cijeli svijet. Iako im ne možete dati cijeli svijet, svečani poklon sjajan je način da pokažete novoj mami, ili čak iskusnoj mami, malo ljubavi i proslavite njezinu ulogu! Iako je beba najveći dar od svih, nakit dolazi kao bliski drugi, pogotovo ako je potpuno personaliziran. Nakit darovan kao poklon nakon poroda istaknut će se među ostalim darovima kao simboličan, značajan i iskreni komad!

 Svjetlucavi dijamantni privjesak u obliku srca na živahnoj crvenoj pozadini zrači ljubavlju i elegancijom. Motiv srca.

Nakit kao savršen poklon za babinje

Moglo bi se pretpostaviti da je nakit dobar poklon za simbol početka majčinstva zbog svoje svečanosti. Međutim, ako niste sigurni, postavite si dva korisna pitanja. Nosi li novonastala majka inače nakit? Ako ga ne nosi, za što bi joj mogao služiti?
Sve majke koje slave svoj prvi dan kao majka, pamte ga kao nevjerojatno iskustvo i radost. Jedinstveni komad nakita koji odaje počast njenom novom statusu majke i životu njenog novorođenčeta može joj pomoći da se zauvijek osjeća povezano s tim vremenom i na fizičkoj razini, preko komada nakita. Pažljivim odabirom, nakit pruža novoj majci potvrdu tko je ona jer ga može nositi bilo gdje - tijekom igre s djetetom, na poslu, na ručkovima i kroz kasne noći brinući se o svojoj malenoj bebi. Dizajn finog nakita također traje kroz rane godine majčinstva i dalje, služeći kao podsjetnik na početak cjeloživotnog putovanja. Darivanje nakita kao poklona nakon poroda također pruža dar nasljeđa, nešto što majka može prenijeti svojoj djeci i dalje kroz generacije. Pročitajte kojih su to Pet poklona koje zaslužuje svaka žena.

Svjetlucava dijamantna narukvica na jarkoj crvenoj pozadini dodaje eleganciju i glamur svakoj odjeći.

Na što paziti kod odabira nakita za rođenje djeteta?

Kada razmišljate o darivanju nakita novim majkama, važno je uzeti u obzir bitne stavke koje će vam pomoći u tome da budete apsolutno sigurni u svoj prekrasan odabir.

Stil

Provjerite da stil nakita koji odaberete odgovara njezinom jedinstvenom ukusu. Ako je tradicionalno suzdržana, odaberite nešto što nije previše upadljivo. Ako je glamurozna, darujte joj nešto upadljivo. Ako preferira žuto zlato, ne posustajte pod mnoštvom izbora nakita od zlata.

Obiteljsko nasljeđe

Dobro se zapitajte je li osobi važna tradicija i obiteljsko nasljeđe. U ovakvim je trenucima apsolutno poželjno da se i dariva nakit koji je u obitelji generacijama. Zato ako ste dio obitelji i imate takav komad, razmislite o ideji toga da je sada dobra prilika da ga prenesete dalje.

Simboličnost dizajna

Osim toga da se slaže s njezinim stilom, ovaj dar bi trebao biti osmišljen s nekim značenjem. Odaberite dizajn koji odražava snažnu emociju poput zahvalnosti, snage, ljubavi ili dobrote. Neka ovaj komad nakita simbolizira vječan osjećaj nje kao majke, jer to je osjećaj koji se zaista treba poštovati i slaviti.

Izdržljivost

Vjerojatno ste već zaključili da je ovo izrazito poseban i osjetljiv tip poklona. On treba trajati vječno. Treba je zauvijek podsjećati na to što je donijela na svijet i dan kada je postala majka. Zato morate odabrati nakit koji je od kvalitetnog materijala jer će mu to garantirati izdržljivost. Činjenica da ovaj poklon mora izdržati godine i godine staža jako je važan, zato vam toplo preporučamo samo čiste i kvalitetne materijale poput zlata, čvrstog dragog kamenja kao što su, primjerice, dijamanti, safiri i rubini i slično. Znate li kako pravilno Očuvati i održavati nakit?

Praktičnost

Ako želite, uvijek možete odabrati predmet koji nova majka može nositi bilo gdje. Život će biti ispunjen obavezama i poslovima, ali će također imati trenutke uzbuđenja, povremene izlaske i zabavu. Osigurajte da dizajn bude dovoljno fleksibilan da odgovara različitim vrstama aktivnosti. Međutim, uvijek možete izabrati komad nakita koji želite da nova majka nosi isključivo posebno, na najsvečanije prigoda. U tom se slučaju ne morate suzdržavati od raskošnijih komada nakita. 

Zapanjujući par dijamantnih naušnica koje sjaje na živahnoj crvenoj pozadini. Savršeno za dodavanje elegancije i sjaja svakoj odjeći.

Najbolji komadi nakita za babinje

Naušnice

Odličan par naušnica dodaje stil i eleganciju svakoj odjevnoj kombinaciji - od udobnih odjevnih komada do večernjih izlazaka. Klasične naušnice s dijamantom su uvijek odličan izbor, ili odaberite naušnice s dragim kamenjem u boji koju će voljeti. Naušnice su vjerojatno najsvestraniji od svih vrsta nakita! Možete ih nositi uz elegantne ili ležerne kombinacije odjeće. Kao nova majka, vaša partnerica vjerojatno će biti zauzeta obavljanjem poslova i brinući se o ovom novom malenom biću! Imajući to na umu, možete joj pokloniti par naušnica koje su jednostavne, ali istovremeno i privlačne. Nešto kao jednostavne Charming Hearts zlatne naušnice s motivom srca.

Privjesci

Privjesci su odličan izbor jer dolaze u brojim kombinacijama, točnije, možete ih svakako kombinirati. Bilo to na narukvicama, ogrlicama i slično. Privjesci s motivom anđela prekrasni su za poklon za babinje jer novim mamama mogu simbolizirati to da su upravo postale anđeli čuvari svom djetetu. A svi znamo da to mame neizmjerno veseli i da je takav osjećaj teško prenijeti na bilo kakav način.

Narukvice

Narukvice s motivom srca apsolutno su izbor s kojim ne možete promašiti. Imati srce oko svog zapešća znak je da je ljubav koju nova mama osjeća ona koja će zauvijek biti uz nju. Zato joj možete na ovakav način i fizički taj osjećaj prenijeti. U slučaju ovakvog izbora preporučamo jednostavne i decentne narukvice s motivom srca kao što je Love Sign zlatna narukvica, jednostavna, decentna, a opet posebna.

Sjajna kombinirana bijelo-zlatna narukvica s upletenim nitima.

Ogrlice

Uvijek odličan izbor, ogrlice su savršen poklon za babinje jer su prikladne za svakodnevno nošenje. Od tradicionalnih dijamantnih privezaka do modernih medaljona, ogrlica je siguran način da razveselite novu majku u vašem životu. Ogrlica s detaljem dijamanta svečana je i posebna te uzdiže običnu ogrlicu na neku drugu razinu.

Personalizirani nakit

Dar nakon poroda ne mora biti velik ili skup poklon. Zaista, bitna je pažnja koja se uloži u darivanje. Jedan od najpopularnijih darova nakon poroda je personalizirani nakit. Može biti graviran zaista s bilo čim što zamislite. Važnim imenom ili datumom ili čak uključuje nešto što je povezano s rođenjem djeteta. Ljepota nakita je u tome što postoji nešto za svakoga, prilagođeno svakom stilu i svakom budžetu. Personaliziran je nakit zato baš savršen način da zahvalite novoj majci. Ogrlica s inicijalom ili, recimo, natpisom mama će je podsjećati na ovo posebno razdoblje njenog života. Za to je pogodna ogrlica Angel Tag s pločicom slobodnom za gravuru, a uz to ima fantastičan detalj malog anđelčića koji joj donosi još tračak posebnosti i čini poklonom koji zaista oduševljava. Ako ipak poželite gravuru na narukvici, predlažemo vam Ray of Sun zlatnu narukvicu koja se može gravirati cijelom dužinom i time vam daje slobodu da tekst koji gravirate bude i duži, čak cijela rečenica. Ali u izboru uvijek možete posegnuti i za narukvicama koje imaju manje prostora, i čak za privjescima u obliku srca koji se mogu gravirati. Zato dobro promislite koliko je dug tekst koji odlučite gravirati kako biste odabrali nakit koji najbolje odgovara vašim kreativnim željama! 

Elegantne zlatne konavoske naušnice s prekrasnim dizajnom bisera i zlatnih perli, idealne za sofisticiran izgled.

Jedno je apsolutno sigurno, postati novi roditelj je uzbudljivo i često komplicirano vrijeme. Novim majkama posebno je zadano nepoznato područje i svi izazovi koji s njime dolaze. Sa svom trepetanjem koje dolazi s novom fazom života, dar je samo mali način da kažemo čestitke! Bilo da je to prvo dijete majke ili sedmo, vjerojatno traži neko razmazivanje. Majke često daju, a sada je vrijeme da mi damo njima. Darovi nakon poroda mogu biti veliki ili mali, raskošni ili skromni. Mogu biti od partnera ili bliskog prijatelja, i za nove tate ili nove mame. Mogu biti ono što god želite! Samo ako je poseban, jer ovo je nevjerojatan dan za nju. Zato uz prave savjete i smjernice možete se baciti na potragu savršenog poklona za babinje. A jedno je sigurno, majka će definitivno biti zahvalna na vašem poklonu!
Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica oko odabira savršenog poklona za babinje, utoliko se ne ustručavajte pomoć potražiti kod našeg stručnog i ljubaznog osoblja u jednoj od naših poslovnica Zlatarne Dodić.

Besplatno gravirajte odabrani komad nakita uz jedan od tri predložena fonta. Nakit naručite na vrijeme jer je za isporuku personaliziranog nakita potrebno tri do pet radnih dana od dana primitka potvrde uplate narudžbe.

  • Besplatna gravura
  • Besplatna gravura

Na Dodić Diamonds prodajnom mjestu na adresi Ilica 46, Zagreb za Vas izrađujemo personalizirani nakit. Pošaljite nam skice ili fotografije željenog komada nakitaputem maila, društvenih mreža ili osobnom posjetom. Prije izrade unikatnih modela nakita, isti ćemo vizualizirati pomoću posebnog programa te izraditi 3D model nakita kako bismo bili sigurni prije same izrade da smo zajedno obratili pozornost na sve detalje. Uključit ćemo Vas u sve faze u procesu izrade unikatnog nakita.

  • 3D modeliranje
  • 3D modeliranje

Prilikom svake kupovine Dodić nakita dobit ćete otisnuti certifikat kvalitete nakita koji evidentira detalje Vaše kupovine i garantira navedenu kvalitetu nakita. Izdani certifikat kvalitete nakita ima identičnu važnost kao izdani račun koji ipak preporučujemo da čuvate prilikom svake kupovine. Nakit s dijamantima i (polu)dragim kamenjem ima poseban certifikat koji dodatno objašnjavanja čistoću, težinu, rez i boju kamena koji je sastavni dio odabranog/izrađenog nakita.

  • Certifikat kvalitete
  • Certifikat kvalitete
ESIF Financijski instrumenti Europska unija
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu operativnog programa "Konkurentnost i kohezija".
© Zlatarna Dodić
Globaldizajn d.o.o.