Pri narudžbi iskoristite promo kod SPRING10 i ostvarite 10% popusta! Samo do 30.4.

Top 5 poklona za diplomu – Najbolje ideje i savjeti

Top 5 poklona za diplomu – Najbolje ideje i savjeti

Nećemo reći da se diploma dobiva samo jednom u životu, jer diplome se dobivaju i iz tečaja plivanja i iz natjecanja u biologiji i za završetak srednje škole. Ovdje ćemo, međutim, govoriti o onoj studentskoj diplomi! I napokon, došao je i taj dan, vaša omiljena osoba je diplomirala! Znamo da ovo sada više nisu djeca i da će biti zahvalni s bilo kakvim poklonom jer je diploma definitivno najvažnija i u centru pažnje, ali ipak, sigurni smo da im želite pokloniti nešto zaista posebno. A to posebno je, naravno, upravo nakit! Zašto je nakit najsavršeniji poklon za diplomu? Kako ga odabrati i za koju se vrstu odlučiti? Postoji li savršen poklon u vidu nakita i za muškog diplomca? Sve su to vrlo relevantna pitanja i odgovorit ćemo na baš sve, a upoznat ćemo vas i s našim izborom najljepših poklona za diplomu!

Zlatna ogrlica s privjeskom u obliku zvjezdice koja simbolizira uspjeh

Top 5 poklona za diplomu - Za nju

Ona je napokon diplomirala, a vi napokon možete nju razveseliti nečim prekrasnim! U kojoj god da se ulozi nalazite, ulozi bake, mame, dečka, tate, sestre ili prijateljice, nakit će uvijek biti fantastičan izbor kao poklon diplomantici za diplomu! Zašto baš nakit? Jednostavno je, zbog 3 stvari, nakit je - poseban, kvalitetan i svečan. Pa počnimo od početka. Konotacija koja je oduvijek slijedila nakit je to da je sjajan i poseban. Nikada se nije poklanjao za bilo kakvu priliku i uvijek ga čuvamo za ono nešto posebno. Vjerojatno zato što većinom nakit poklonjen za posebne događaje je zaista komad koji odiše svečanošću i znači nešto osobi i uvijek bude od kvalitetnog materijala. Pa jeste li ikada čuli da netko nekome pokloni bižuteriju za diplomu, krizmu ili godišnjicu? Pa naravno da ne. Ovako su posebne prigode jednostavno rečeno rezervirane za onaj kvalitetan nakit, dakle nakit načinjen od kvalitetnih nakita kao što su dijamanti, zlato, drago kamenje, biseri, koralji i slično, a mi ćemo vam donijeti svoj izbor top 5 najboljih!

Success zlatna ogrlica

Predivna Success zlatna ogrlica u finoj tankoj kutijici s crvenom ukrasnom mašnom izgledat će prekrasno otmjeno i prikladno za ovaj poklon. I to jako prikladno, zašto? Ogrlicu prati i - motiv djeteline! Biljka djetelina je tradicionalni simbol sreće već u mnogim kulturama zbog izrazito male šanse za pronalaskom djeteline s četiri lista, zbog čega se smatra da je onaj koji je nađe - pravi sretnik. Zato je poklanjanje ovog motiva odličan način da mladoj diplomantici ili diplomantu zaželite svu sreću u daljnjim životnim izazovima!

Pretty Pearl zlatna ogrlica

Ova posebna Pretty Pearl ogrlica okićena je jednostavnim i posebnim - biserom. Biseri su uvijek bili simbol unikatnosti i rijetkosti. Upravo su zato savršeni za izražavanje želja i poruka poput toga da je osoba posebna ili rijedak cvijet. Takve su poruke uvijek poželjne za ovakve prigode i uvijek znače osobama kojima su poklonjene. Također kao nakit, ova ogrlica s jednim biserom u sredini savršeno je posebna i unikatna te sigurno nikada neće biti zaboravljena.

Power zlatna narukvica

Načinjena od niza kuglica od bijeloga zlata, Power zlatna narukvica čini prekrasan decentni dodatak i univerzalno predivan poklon. Također, ono što je čini posebnom jesu maleni detalji koji se nalaze na njoj i nije ih najlakše primijetiti! Maleni motiv križa sakrio se na narukvici te s njom savršeno usklađen čini prekrasan i simboličan detalj, uz još jedan maleni ručno izrađeni prikaz, privjesak s likom Gospe koji zajedno s križićem čini predivno decentan i dirljiv dojam cijele zlatne narukvice. Križ i Gospa vjerski su simboli i ujedno lijep način za poručiti osobi da mislite često i molite za nju i želite joj svu sigurnost, nadu i sreću koju može imati!

Peružine zlatni privjesak

Peružine zlatni privjesak ono što je vrlo često uklopljeno u temelj tradicije, osim samoga nakita, jest to da se nakit poklanja mlađima u obitelji, generacijama se dijeli dalje i živi u obiteljskom nasljeđu. Ono što se počelo također događati jest to da se osim poklanjanja od starijih, kao poklone za ovakve životne događaje bira neki od komada nakita iz izbora hrvatskog tradicijskog nakita. To je savršen način za kompenziranje tradicije ako nemate i sami svoj komad dragocjenog nakita koji želite prenijeti dalje, ili pak ako niste u obitelji već prijatelj ili prijateljica. Za ovakve je poklone uvijek odličan nakit u obliku zlatnoga privjeska koji se onda može staviti i na ogrlicu i na narukvicu i slično, kao što je predivan Peružine zlatni privjesak čiji izgled svoje temelje čuva duboko u našoj povijesti.

Hidden Love zlatni medaljon

Predivan Hidden Love medaljon od bijeloga zlata jako je kreativan način da sve svoje iskrene čestitke i naklonost prema osobi ugravirate u samo srce! Uz mogućnost gravure možete osobi izraziti točno ono što želite, a ovaj će medaljon u motivu srca osoba nositi blizu svoga srca i zauvijek će je podsjećati na ovaj poseban dan! Ovakav je poklon osoban i personaliziran, što je uvijek dobra ideja ako ste u potrazi za posebnim poklonom koji će potpuno oduševiti!

Dobro odjeven muškarac u odijelu i kravati. Zlatna igla za kravatu

Poklon za diplomu - Za njega

Znamo da diplomci mogu biti naizgled veći problem što se tiče odabira poklona za diplomu u vidu nakita. Ali muški nakit itekako da postoji! Od izbora zlatnih lančića do zlatnih narukvica, a postoje i oni zaista osebujni komadi kao što su igle za kravatu i slično! Naravno da će se naći nešto za svakoga, jedino je stvar u tome, želi li to svatko? Ono što želimo reći jest da se kod odabira nakita za diplomca prvo zapitajte bi li mu se svidio takav izbor poklona. Ako nikada ne nosi nakit, možda ga ne nosi s dobrim razlogom, jer ne želi. Međutim, to ne mora biti, naravno, tako. Možda ga ne nosi zato što ne zna s čime bi počeo i što bi odabrao. Žene su uvijek bile jednostavnije što se tiče odabira nakita, to je zato što nam je kulturno utisnutije da ga nosimo svakodnevno i zato dobro znamo što želimo. Muškarci nisu takvi, ali sigurni smo da bi im se pogled sasvim promijenio kada bi dobili komad nakita koji je baš za njih, ako nisu već oni koji su shvatili i odabrali svoj ukus nakita!

Igla za kravatu

Ono s čim ste uvijek u pogotku za muške su definitivno igle za kravate! Još štoviše zato što je ok diplomac, završio je fakultet i konačno ulazi u svijet odraslih i tko zna kad će potencijalno morati nositi svoje prvo službeno odijelo, ili kada će krenuti biti gost na vjenčanjima prijatelja i slično. Stoga smo sigurni da će biti izrazito zahvalan sa svojom posebnom zlatnom iglom za kravatu koja će mu u toliko budućih prilika godinama i godinama služiti savršeno! Zato pri biranju birajte iglu koju će moći i htjeti nositi zauvijek, kvalitetnu i stila za koji mislite da će mu se zaista dopasti, kao jednostavna i predivna Esquire igla za kravatu od kombinacije bijelog i žutog zlata ili Signor igla za kravatu od bijelog zlata.

Lančići i narukvice za muškarce

Igle za kravatu su uvijek savršeno vrijedan poklon u vidu nakita ili ukrasa za diplomce kod kojih niste sigurni vole li inače nositi nakit ili znate da ne vole ili nemaju tu naviku. Međutim, ako zaključite da bi se mogli u tome iskušati ili da bi htjeli, ali nisu našli nakit koji im odgovara, ili pak već nose nakit i vrlo su dobro s njime upoznati, definitivno se možete odlučiti za poklon kao što su zlatne narukvice za muškarce ili zlatni lančići za muškarce. Takav poklon bit će vrijedan i zapamćen, a s obzirom na to da su takvi komadi za muškarce rijetko baš osobito raskošni, moći će svoj poklon nositi i za svakodnevnije prilike.

Moderan muškarac koji se razmeće sjajnom zlatnom narukvicom na zapešću, dodajući dašak elegancije svojoj odjeći.

Zaključak

Došao je i taj dan! Nakon manje ili više vremena napokon je došao dan diplome. I ne samo to, nego je došao i dan kada napokon možete izraziti svoje čestitke putem prekrasnog poklona. Da, ovaj poklon mora biti poseban i zato je najbolje izabrati nakit. Osobi koja je diplomirala ovo čini velik dan u životu koji će pamtiti zauvijek i to je dan bilježenja uspjeha za sve što je osoba napravila na svom akademskom putu. Upravo takve konotacije neka prati i izbor vašeg savršenog poklona. Prekrasan, jednostavan i vrijedan. Takvi pridjevi moraju krasiti vaš poklon toga dana, zato uz sve naše ideje i savjete, sigurni smo da će ta tri pridjeva pomoći u tome da izrazite sve čestitke i ponos koji možete putem poklona!

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica oko biranja poklona za diplomu, utoliko se ne ustručavajte pomoć potražiti kod našeg stručnog i ljubaznog osoblja u jednoj od naših poslovnica Zlatarne Dodić.

Besplatno gravirajte odabrani komad nakita uz jedan od tri predložena fonta. Nakit naručite na vrijeme jer je za isporuku personaliziranog nakita potrebno tri do pet radnih dana od dana primitka potvrde uplate narudžbe.

  • Besplatna gravura
  • Besplatna gravura

Na Dodić Diamonds prodajnom mjestu na adresi Ilica 46, Zagreb za Vas izrađujemo personalizirani nakit. Pošaljite nam skice ili fotografije željenog komada nakitaputem maila, društvenih mreža ili osobnom posjetom. Prije izrade unikatnih modela nakita, isti ćemo vizualizirati pomoću posebnog programa te izraditi 3D model nakita kako bismo bili sigurni prije same izrade da smo zajedno obratili pozornost na sve detalje. Uključit ćemo Vas u sve faze u procesu izrade unikatnog nakita.

  • 3D modeliranje
  • 3D modeliranje

Prilikom svake kupovine Dodić nakita dobit ćete otisnuti certifikat kvalitete nakita koji evidentira detalje Vaše kupovine i garantira navedenu kvalitetu nakita. Izdani certifikat kvalitete nakita ima identičnu važnost kao izdani račun koji ipak preporučujemo da čuvate prilikom svake kupovine. Nakit s dijamantima i (polu)dragim kamenjem ima poseban certifikat koji dodatno objašnjavanja čistoću, težinu, rez i boju kamena koji je sastavni dio odabranog/izrađenog nakita.

  • Certifikat kvalitete
  • Certifikat kvalitete
ESIF Financijski instrumenti Europska unija
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu operativnog programa "Konkurentnost i kohezija".
© Zlatarna Dodić
Globaldizajn d.o.o.