BESPLATNA DOSTAVA za sve narudžbe iznad 200€!

Posjetite novi Dodić Gold&Diamonds centar u Splitu

Posjetite novi Dodić Gold&Diamonds centar u Splitu

Dobrodošli!

Novouređeni Dodić Gold&Diamonds smjestio se u City Centru One u Splitu (na lokaciji pokraj prethodne Zlatarne Dodić), a sam prostor je smješten na par minuta hoda od glavnog južnog ulaza u sam centar.

Luksuznog dojma uz vrhunsko uređenje, namjera je da se novi prostor svidi i domaćim i stranim klijentima, U prostoru od 140 m2 koncept maloprodajnog dizajna približava se kupcu na način da se osoba osjeća ugodno pri svakoj kupnji Dodić nakita.

Svijetle mramorne teksture poda, nježne floralne instalacije uz mjedeni detalje krase novi prostor. Baršunaste stolice i kauč nježnih pastelnih boja harmonično se uklapaju u cjelokupni dizajn novouređenog Dodić prodajnog mjesta.Na prodajnom mjestu Dodić Gold&Diamonds u Splitu nalazi se bogata ponuda 14 kt zlata i 18 kt zlata s dragim i/ili poludragim kamenjem.Posjetite nas na adresi: 

DODIĆ GOLD&DIAMONDS - City Center one Split
Vukovarska 207, Split
Tel: +385992911006
Pon-Ned: 09:00 - 21:00 H

Pogledajte nakit

Besplatno gravirajte odabrani komad nakita uz jedan od tri predložena fonta. Nakit naručite na vrijeme jer je za isporuku personaliziranog nakita potrebno tri do pet radnih dana od dana primitka potvrde uplate narudžbe.

  • Besplatna gravura
  • Besplatna gravura

Na Dodić Diamonds prodajnom mjestu na adresi Ilica 46, Zagreb za Vas izrađujemo personalizirani nakit. Pošaljite nam skice ili fotografije željenog komada nakitaputem maila, društvenih mreža ili osobnom posjetom. Prije izrade unikatnih modela nakita, isti ćemo vizualizirati pomoću posebnog programa te izraditi 3D model nakita kako bismo bili sigurni prije same izrade da smo zajedno obratili pozornost na sve detalje. Uključit ćemo Vas u sve faze u procesu izrade unikatnog nakita.

  • 3D modeliranje
  • 3D modeliranje

Prilikom svake kupovine Dodić nakita dobit ćete otisnuti certifikat kvalitete nakita koji evidentira detalje Vaše kupovine i garantira navedenu kvalitetu nakita. Izdani certifikat kvalitete nakita ima identičnu važnost kao izdani račun koji ipak preporučujemo da čuvate prilikom svake kupovine. Nakit s dijamantima i (polu)dragim kamenjem ima poseban certifikat koji dodatno objašnjavanja čistoću, težinu, rez i boju kamena koji je sastavni dio odabranog/izrađenog nakita.

  • Certifikat kvalitete
  • Certifikat kvalitete
ESIF Financijski instrumenti Europska unija
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu operativnog programa "Konkurentnost i kohezija".
© Zlatarna Dodić
Globaldizajn d.o.o.