Iskoristite promo kod LOVE15! BESPLATNA DOSTAVA za sve narudžbe!

Suradnja s poznatom hrvatskom influencericom Anom Pulić

Suradnja s poznatom hrvatskom influencericom Ana Pulić

U suradnji s influencericom Anom Pulić omogućili smo poseban promokod uz koji ostvarujete dodatan popust -20%: ANA20.

Ana dugogodišnji kupac Zlatarne Dodić te uvijek bira Dodića za poklone najbližima.

Napominje: "Prije točno 15 godina provalili su nam u stan i ukrali sve zlato koje smo imali. Kako su ta vremena bila drugačija, za krštenja, pričesti i krizme nisu se poklanjale kuverte nego - zlato. Sestra, mama i ja smo ostale bez sveg zlata. Dok sam bila mlađa, nije mi to pretjerano značilo, ali danas mi je baš žao. Iz tog razloga kad god mogu, priuštim sebi ili kćeri Luci komad zlata. Čak sam za Lucino krštenje zamolila obitelj da ne donese novac, nego zlato u iznosu za koji su se odlučili -  kako bi njoj ostala uspomena jer - zlato je vječno - pa kupovanje zlata ne gledam kao na trošenje."

 Promokod je aktivan do 11.08. do kraja dana, a odnosi se na cjelokupni asortiman zlatnog nakita

DOSTAVA je BESPLATNA ZA SVE NARUDŽBE
 

Pogledajte nakit

Besplatno gravirajte odabrani komad nakita uz jedan od tri predložena fonta. Nakit naručite na vrijeme jer je za isporuku personaliziranog nakita potrebno tri do pet radnih dana od dana primitka potvrde uplate narudžbe.

  • Besplatna gravura
  • Besplatna gravura

Na Dodić Diamonds prodajnom mjestu na adresi Ilica 46, Zagreb za Vas izrađujemo personalizirani nakit. Pošaljite nam skice ili fotografije željenog komada nakitaputem maila, društvenih mreža ili osobnom posjetom. Prije izrade unikatnih modela nakita, isti ćemo vizualizirati pomoću posebnog programa te izraditi 3D model nakita kako bismo bili sigurni prije same izrade da smo zajedno obratili pozornost na sve detalje. Uključit ćemo Vas u sve faze u procesu izrade unikatnog nakita.

  • 3D modeliranje
  • 3D modeliranje

Prilikom svake kupovine Dodić nakita dobit ćete otisnuti certifikat kvalitete nakita koji evidentira detalje Vaše kupovine i garantira navedenu kvalitetu nakita. Izdani certifikat kvalitete nakita ima identičnu važnost kao izdani račun koji ipak preporučujemo da čuvate prilikom svake kupovine. Nakit s dijamantima i (polu)dragim kamenjem ima poseban certifikat koji dodatno objašnjavanja čistoću, težinu, rez i boju kamena koji je sastavni dio odabranog/izrađenog nakita.

  • Certifikat kvalitete
  • Certifikat kvalitete
ESIF Financijski instrumenti Europska unija
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu operativnog programa "Konkurentnost i kohezija".
© Zlatarna Dodić
Globaldizajn d.o.o.