Pri narudžbi iskoristite promo kod SPRING10 i ostvarite 10% popusta! Samo do 30.4.

Najbolji nakit za doček Nove godine

Najbolji nakit za doček Nove godine

Bliži se doček Nove godine, uzbuđenje, blještavilo, veselje i slavlja. To je upravo onaj događaj za koji se najčešće puno ranije pripremamo. Sve je važno, gdje ćemo slaviti, što ćemo obući i koje kombinacije osmisliti. Pa tako i, naravno, koji ćemo nakit na sebe nabaciti! Najvažnije od svega jest to da sve bude puno blještavila i šljokica. Nakit je savršen tip dodatka koji vam to može omogućiti, staviti na vas sav potreban sjaj i oživiti vašu kombinaciju na višoj razini. Zato je važno da, od silnog izbora nakita, prije dočeka znate koji nakit želite. U tome će vam pomoći sve smjernice koje smo za vas pripremili, kako bi vam potraga za savršenim nakitom za doček Nove godine bila ugodna i zabavna i kako biste pronašli nakit koji vam savršeno odgovara!

Kako odabrati savršen novogodišnji nakit?

S obzirom na to da doček Nove godine zaista spada pod one posebne prigode, sa sobom nosi i posebne stvari na koje se treba dobro osvrnuti što se tiče odabira nakita za ovaj poseban dan. Najvažnije je od svega da vam ovo slavlje prođe najugodnije i najzabavnije moguće, zato je važno da nakit, ukoliko to zahtijeva živahnost prigode, bude praktičan kako vam ne bi smetao u plesu i zabavi. Međutim, sve ovisi o vrsti događaja na koji idete. Također, u duhu proslave Nove godine, najljepši savjet koji vam možemo dati jest taj da birate samo najzabavnije i najsjajnije komade novogodišnjeg nakita kako bi pratili veselje cijele posebne večeri!

Praktičnost ovisno o vrsti slavlja

Želimo se osvrnuti na posebnost ovog dana u vidu slavlja kakvo se sprema i praktičnosti nakita za tu prigodu. Novogodišnja slavlja znaju biti jako živahna, puna plesa i tuluma, a u takvim je slučajevima važno odabrati praktičniji tip nakita. To je važno iz razloga što vam se nakit koji je špičast, viseći ili slojevit može lako zapetljati ili zakačiti u gužvi i na plesu. Tako da u slučaju takvih slavlja odaberite nekit koji neće visiti i skakati zajedno s vama i koji vam neće smetati u vašoj veseloj zabavi.

Što se tiče proslava Nove godine koje su mirnijih karaktera, kao što su mirnije zabave, večere, domjenci i slično, ovdje imate više prostora za odabir nakita koji se ne preporučuje za prethodni, življi, tip slavlja. Za ovakve mirnije zabave koje su bez gužve, slobodno se možete opustiti s visećim ili slojevitijim tipovima nakita. Važno je da vam na zabavi bude ugodno i da vam odabir vašega nakita također pruža ugodu, a ne da vam u protivnom smeta. odaberite nešto što će naglasiti vašu odjevnu kombinaciju i što će samo za sebe biti fantastičan odabir, ali pritom se ne ograničavajte na pravila, već birajte kako god se osjećate i birajte tip nakita koji će pratiti i nadopunjavati vas cijele večeri!

Zabavan i blistav nakit

Važno je naglasiti da je ovo jedna od onih predivnih prilika kada ste slobodni na sebe obući onaj najblještaviji i najsjajniji nakit! Ovo je prigoda namijenjena slavlju i zabavi, zato zašto bi vaš nakit ne bi to pratio? Uz sva šarena svjetla, prekrasne kombinacije i šljokice, neka vaš nakit bude jedna zasebna inspiracija te večeri i zasjaji cijelu zabavu. Zato budite apsolutno opušteni na sebe nabaciti najzabavniji nakit i budite spremni s njim plesati cijele večeri! Najvažnije je također da se uz svoj odabir nakita osjećate ugodno i da prati vaše osjećaje i atmosferu cjelokupne večeri. Zato budite spontani i otkačeni i doći ćete do odličnih i zabavnih ideja!

Najljepši komadi nakita za proslavu Nove godine

Kako bismo vam olakšali potragu za savršenim novogodišnjim komadom nakita, iznijet ćemo vam neke od odabranih najljepših komada nakita za ovaj poseban dan. Vjerujemo da će vas ovi tipovi nakita inspirirati za vaš konačan odabir koji će zasjajaiti već i samu blistavu novogodišnju večer! Ove godine najviše je u modi cirkon, a od motiva definitivno smo odabrali motiv zvijezde za savršenu zvjezdanu večer.

Sjajne naušnice s cirkonom

Za prvi, nazovimo luđi, tip slavlja u kojemu ima puno plesanja i možda gužvanja, preporučujemo praktične, ali svejedno najsjajnije naušnice s cirkonom! Cirkon je dovoljno blještav i spektakularan za ovakav tip slavlja,a li opet nije dijamant koji ne preporučujemo zbog njegove skupocjenosti za zabavu ovakvoga tipa. Graceful Oval blistave naušnice s cirkonom sjajit će se uz vaše lice cijelu večer i nikako vam neće smetati pri plesu! Također, primjer prekrasnih naušnica s dodatkom cirkona su Smooth Cubes zlatne naušnice koje vas sigurno neće razočarati ove večeri. Ako se ipak želite odlučiti za jednostavnije naušnice tipa Sunny Dots, preporučamo da uz njih odaberete i earcuff Shiny s također dodatkom cirkona, kako biste uvali još malo dinamike svojem sjajnom odabiru!

Za drugi tip slavlja koji je malo smireniji definitivno preporučamo također korpus naušnica s cirkonom, ali one viseće! Takve su, na primjer, Modern Art izuzetno raskošne zlatne naušnice s dodatkom cirkona koje su predivno elegantan izbor za novogodišnje slavlje. Ako ipak niste spremni za nešto toliko raskošno i želite više decentan izbor naušnica, pokušajte s naušnicama kao što su Pearl Dash. Prekrasne elegantne i decentne viseće naušnice s cirkonom zasigurno će biti prekrasno blještav izbor koji će osvojiti vašu posebnu večer.

Nakit s motivom zvijezda

Ono kako svi uglavnom pamte novogodišnje večeri su zvjezdane noći s puno vatrometa i bljesaka. Zato je ove godine kao top motiv nakita izabran motiv zvijezda! Ovaj predivan motiv simbolizira sve one romantične noći s puno značenja, nebo i beskonačnosti. Ujedno i dolazak nečeg novog i osvrtanje na ono staro. A to jest upravo ono što se događa kada slavimo Novu godinu! Zato će vam možda ovakav tip nakita stvoriti inspiraciju koju trebate, osobito ako želite da vaš nakit nosi na sebi simbolike koje trebate za taj poseban dan! Naušnice kao što su Shooting Star savršeno će pristajati ludoj novogodišnjoj večeri, a ako imate dvije rupice na uhu, lude i otkačene Double Stars zlatne naušnice unijet će neodoljivu dinamiku u vaš novogodišnji izgled! Motiv zvijezde uvijek je bio obožavan ne samo na nakitu, a Nova godina je savršena prigoda za njega.

Earcuff naušnice

Jedna od odličnih stvari kod ovakvih večeri jest to da su prigodne za začinjavanje izgleda nesvakidašnjim izborom nakita. U to, ove godine, definitivno spadaju earcuff naušnice! Ovakve su naušnice savršene za uvođenje dinamike u vaš izgled. Nesvakidašnje su i uglavnom ih ostavljamo za one posebnije izglede i događaje kada vrijedi pravilo da nakita nikad dosta! S obzirom na to da je sve oko proslave Nove godine oko toga da je upečatljivo i zabavno, earcuff naušnice pomoći će vam u tome da oživite vaš izgled i dodate mu savršeno zabavan izgled! Modern Line Shiny zlatni earcuff s dodatkom je cirkona, što će se savršeno uklopiti u sve šljokice koje ćete odlučili na sebe nabaciti na tu posebnu večer. U ciklus earcuffova s cirkonom ide i poseban Shiny zlatni earcuff koji ima viseći dodatak cirkona. Uz obične naušnice koje se stavljaju na resicu zaista ćete obogatiti svoje uho, a ako earcuff ide bez donjih naušnica, možete ga staviti na koju god poziciju na uhu želite, ali pripazite da ga stavite tako da dobro stoji na uhu kako ne bi slučajno skliznuo. Ako nosite naušnice na resicama,a a osobito ako nosite više njih, važno je da earcuff ne stavite prenisko, odnosno, preporuča se da ga stavite na sredinu gornjeg dijela uha. Tako će izgledati savršeno skladno na uhu, a ujedno i ne napadno ili opterećujuće.

Ovdje pročitajte Pet savjeta kako najbolje kombinirati nakit s odjećom.

Zaključak

Nova godina je stvarno posebna prigoda koja na sebi novi prekrasne simbolike novog početka i nade u sutra i zato joj uvijek priređujemo nezaboravna slavlja! A svako nezaboravno slavlje jednostavno zahtjeva da za njega odaberete nezaboravan nakit. Nakit koji ili simbolizira beskonačnost i nadu kao motiv zvijezde, a ujedno je i blještav i sjajan kao nakit od cirkona, u skladu je s blještavilom i vatrometima koji nas čekaju na našim novogodišnjim slavljima. Ovaj dan iziskuje zabavu, šljokice i sjajne modne kombinacije, zato upotpunite sve to sa savršenim odabirom novogodišnjeg nakita. Svaka je Nova godina stvarno posebna za sebe, ali zašto ne svaku iduću učiniti još posebnijom, a osobito što se tiče odabira posebnog nakita za taj zaista poseban dan!

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili bilo kakve nedoumice oko odabira savršenog nakita za Novu godinu, utoliko se ne ustručavajte pomoć potražiti kod našeg stručnog i ljubaznog osoblja u jednoj od naših poslovnica Zlatarne Dodić.

Besplatno gravirajte odabrani komad nakita uz jedan od tri predložena fonta. Nakit naručite na vrijeme jer je za isporuku personaliziranog nakita potrebno tri do pet radnih dana od dana primitka potvrde uplate narudžbe.

  • Besplatna gravura
  • Besplatna gravura

Na Dodić Diamonds prodajnom mjestu na adresi Ilica 46, Zagreb za Vas izrađujemo personalizirani nakit. Pošaljite nam skice ili fotografije željenog komada nakitaputem maila, društvenih mreža ili osobnom posjetom. Prije izrade unikatnih modela nakita, isti ćemo vizualizirati pomoću posebnog programa te izraditi 3D model nakita kako bismo bili sigurni prije same izrade da smo zajedno obratili pozornost na sve detalje. Uključit ćemo Vas u sve faze u procesu izrade unikatnog nakita.

  • 3D modeliranje
  • 3D modeliranje

Prilikom svake kupovine Dodić nakita dobit ćete otisnuti certifikat kvalitete nakita koji evidentira detalje Vaše kupovine i garantira navedenu kvalitetu nakita. Izdani certifikat kvalitete nakita ima identičnu važnost kao izdani račun koji ipak preporučujemo da čuvate prilikom svake kupovine. Nakit s dijamantima i (polu)dragim kamenjem ima poseban certifikat koji dodatno objašnjavanja čistoću, težinu, rez i boju kamena koji je sastavni dio odabranog/izrađenog nakita.

  • Certifikat kvalitete
  • Certifikat kvalitete
ESIF Financijski instrumenti Europska unija
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu operativnog programa "Konkurentnost i kohezija".
© Zlatarna Dodić
Globaldizajn d.o.o.