Pri narudžbi iskoristite promo kod SPRING10 i ostvarite 10% popusta! Samo do 30.4.

Personalizirane narukvice za parove - Idealan poklon za godišnjicu

Personalizirane narukvice za parove – Idealan poklon za godišnjicu

Od čega početi kod potrage za idealnim poklonom za godišnjicu. Koliko god da se par poznaje, može biti teško, osobito ako ste već iscrpili broj svojih fantastičnih ideja za partnera, pronaći nove ideje koje bi oduševile oboje. Godišnjice su nam važne i s razlogom ih volimo slaviti i obilježavati te dane nečim posebnim za osobu koju volimo i za koju se odlučujemo svakoga dana. Zato je uvijek bitno da taj dan ostane i u materijalnom sjećanju koje nas uvijek može podsjetiti na taj dan. Zato je važno da odaberemo poklon koji je dugotrajan i vječan, a to su samo pokloni vrhunske kvalitete i dobrih materijala. Personalizirane narukvice su nešto čemu definitivno trebate dati šansu i ideja je za fantastičan poklon koji ćete zajedno gledati zauvijek, uz to da je to nakit koji je jedinstven i unikatan te koji nosite samo vas dvoje!

Značaj personaliziranog nakita

Svaki nakit koji označimo nečim osobnim zrači posebnom važnošću, osobito kad to napravimo za drugu osobu. Ne samo da na takav nakit stavljate utisak sebe nego i stvarate nakit koji nema nitko drugi na svijetu, koji je apsolutno jedinstven i vaš. Pokloniti partneru personaliziran nakit još jedan je način da tu osobu i vašu vezu označite kao svoju i da toj osobi pridate i materijalni znak pažnje u koji ste uložili puno promišljanja i truda, što će ta osoba zasigurno prepoznati i cijeniti. Personaliziran nakit simbol je vašeg odnosa i ljubavi koju zajedno dijelite i stvarate, a i simbol brige jedno za drugo. Gravure na nakitu mogu i najmanjim riječima ili znakovima ispričati važu priču koju samo vi znate i koja je samo vama od posebnog značaja. To uvijek može pomoći u trenucima kada vaša veza nije u baš punom sjaju i kada joj treba samo malo poticaja ili pokoji zamašnjak, u tim je trenucima svako lijepo i posebno sjećanje dobrodošlo. 

Gravura nakita - Na što trebate paziti

Kvaliteta nakita

Personaliziran nakit poklanjamo kako bi nas cijeli život pratio, stoga je važno da je komad nakita koji graviramo izrađen samo od najkvalitetnijih materijala kako bi bio dugotrajan i vječan. Materijalni pokloni su naravno za to najadekvatniji, osobito oni koji će nam samo stajati na polici. Nakit je, međutim, stvar koju možemo nositi svakodnevno i zbog toga ukoliko nije kvalitetno izrađen utoliko je podložan uništavanju i ne odolijevanju zuba vremena. Zato su personalizirane narukvice od 14 karatnog zlata idealno rješenje za dugotrajnost. To je nakit koji ćete zauvijek moći zajedno nositi i uživati u njemu.

Jednostavnost

Što se tiče graviranja nakita, svakako je bitno slijediti načelo - manje je više. Mjesta za gravuru, ako želite elegantan i lijep nakit, nema puno, stoga birajte vrlo pažljivo. Neka ono što gravirate u jednostavnom i kratkom izrazu kaže ili pokaže ono što time želite reći ili pokazati i značenja koja želite pridati tom komadu nakita i poklonu. Uostalom, prezasićenost riječi ili prikaza obično nije najljepši prizor na nakitu i apsolutno je nepotreban. Zato se posvetite sortiranju i filtriranju znakova po važnosti i nužnosti.

Jasnoća značenja

Svakako ide uz rame s jednostavnošću, ali ovdje se obazirite na to da budete apsolutno jasni ne samo u načinu prikaza već i u poruci koju želite poslati. Držite se jasnih osjećaja i sjećanja koja će partner nadaleko prepoznati, jer ovdje niste važni samo vi već se ovakav personaliziran nakit odražava i tiče oboje. Stoga svakako preporučamo da se stavite u cipele svog partnera ili partnerice i pitate je li poruka jasna i hoće li prepoznati što je ovdje rečeno ili koje osjećaje i sjećanja prikazuje.

4 najbolje ideje za graviranje nakita

Graviranje narukvica odličan je način personalizacije i davanja posebnog značenja vašem nakitu. Postoji mnogo različitih načina na koje se zlatne narukvice mogu gravirati, a u nastavku su navedene četiri najbolje ideje za graviranje narukvica. Također možete odabirati između tri različita fonta i dati inspiraciji malo oduška i stvoriti savršen poklon za svojeg partnera ili partnericu, ili najbolje - za oboje. Uz sve 4 najbolje ideje za personalizirane narukvice, napomenuli bismo da su narukvice u paru, i za nju i za njega najbolji izbor, čak možete i kombinirati, na jednoj imena, na drugoj datumi ili na jednoj inicijali a na drugoj simboli. Izbor je u potpunosti vaš i zato budite oprezni i detaljno prođite kroz preporuke za stvaranje savršenog poklona u obliku prekrasnog graviranog nakita!

1. Osobna imena ili inicijali

personalized jewelry 14kt gold names initials engraved on white background

Naravno, najčešća gravura su osobna imena, što je osobito vrijedno kada je u pitanju ljubavni par. Isto kao što volimo biti uz svojeg partnera, tako volimo i vidjeti naše ime i ime partnera jedno uz drugo. Koliko god dječački to bilo, graviranje inicijala upravo zato je isto apsolutno ljubak i simpatičan potez, a i vrlo ekonomičan s obzirom na to da možete i odabrati elegantniju narukvicu koja će vrlo vjerojatno na sebi imati vrlo malo mjesta na koje se može utisnuti gravura.

2. Datumi

personalized jewelry 14kt gold date engraved bracelet on white background

Graviranje posebnih datuma kao što su dan kada ste se upoznali ili kada ste se prvi put poljubili, stupili u vezu, zaručili ili vjenčali može biti vrlo značajno i emotivno. Važne događaje i slavlja istih uvijek obilježavaju datumi i puno nam znače u životu. Uvijek možete staviti i datum ove godišnjice koju slavite i već je obilježiti kao posebnu! Za ovakav tip gravure koji ne zahtjeva previše prostora, osobito ako slavite godišnjicu vjenčanja, pogodna je primjerice Saint Benedict zlatna narukvica.

3. Simboli

personalized jewelry 14kt gold infinity symbol engraved bracelet on white background

Uvijek vizualno prekrasan odabir može biti graviranje simbola. Svi vole crteže, a znamo da slike katkad govore više od tisuću riječi! Od simbola uvijek možete odabrati motiv srca kao simbol ljubavi, infinite znak kao simbola vječnosti, motiv lokota i ključa kao simbol odanosti i privrženosti, motiv anđela kao simbol zaštite i sigurnosti i slično. Što se tiče motiva srca, umjesto njega možete čak i ugravirati nešto na Pure Heart zlatni privjesak koji onda možete objesiti na jednostavnu zlatnu narukvicu, a postoje i tipovi narukvica za gravuru koje, kao što je Complete Heart Gold zlatna narukvica, već imaju srce na koje se gravira tekst. No ono što apsolutno preporučamo je da za gravuru odaberete vlastiti crtež jer osobni dašak uvijek znači najviše i ne može proći neopaženo ili podcijenjeno. Važno da je da u ovakav tip gravure unesete sebe, ali pritom pazite na to da budete jako jasni i konkretni!

4. Poruka

personalized jewelry 14kt gold message engraved bracelet on white background

Najjasnije izražavanje na gravuri naravno je tekstualna poruka. Uglavnom služe ako želite poslati neko užu i konkretniju poruku. To na primjer može biti neka vaša zajednička šala ili fraza koju zajedno koristite. Također, rečenica koju je netko od vas rekao a ostala je vrlo upečatljiva i pamćena zbog važnosti ili humora. Osim takvih intimnih i privatnih tekstualnih poruka, možete ugravirati i citate. Graviranje citata iz knjiga, pjesama ili filmova koji znače nešto posebno za osobu kojoj poklanjate narukvicu ili vas kao par može biti poseban način da se iskaže vaša povezanost. Konačno, uvijek možete biti jednostavni, elegantni i osjećajni s porukom tipa "Volim te." ili "Uvijek sam uz tebe" i slično. Za ovakav tip gravure definitivno je pogodna Ray of Sun zlatna narukvica jer na nju stane duža poruka duž cijele narukvice.

Ovdje pogledajte Što i kako ugravirati na vjenčano prstenje – ideje i savjeti

 Zaključak

Personalizirane narukvice za parove odličan su način da se proslavi ljubav i zajedništvo i obilježi vaša posebna godišnjica. To je jedinstven i promišljen poklon koji se može čuvati godinama. Uključivanjem značajnih simbola, datuma, imena i inicijala ili čak posebne poruke, parovi mogu stvoriti komad nakita koji je ne samo stilski već i duboko osoban i emocionalan. S toliko dostupnih mogućnosti i osobnog utiska i želja za graviranje, parovi mogu odabrati dizajn koji najbolje predstavlja njihov odnos i njihov individualni stil. Dakle, ako tražite poseban poklon za svog partnera ili partnericu, razmislite o personaliziranoj narukvici koja će služiti kao stalni podsjetnik na vašu ljubav i predanost te koja će obilježiti vašu godišnjicu na najdosjetljiviji i posebniji način, a da je ujedno dugotrajan i vječan.
Ukoliko imate još nedoumica u vezi ideja i načina graviranja te odabira tipova narukvica za graviranje, utoliko se ne ustručavajte posjetiti naše stručno i ljubazno osoblje koje će vam dati daljnje sugestije u jednoj od naših poslovnica Zlatarne Dodić.

Besplatno gravirajte odabrani komad nakita uz jedan od tri predložena fonta. Nakit naručite na vrijeme jer je za isporuku personaliziranog nakita potrebno tri do pet radnih dana od dana primitka potvrde uplate narudžbe.

  • Besplatna gravura
  • Besplatna gravura

Na Dodić Diamonds prodajnom mjestu na adresi Ilica 46, Zagreb za Vas izrađujemo personalizirani nakit. Pošaljite nam skice ili fotografije željenog komada nakitaputem maila, društvenih mreža ili osobnom posjetom. Prije izrade unikatnih modela nakita, isti ćemo vizualizirati pomoću posebnog programa te izraditi 3D model nakita kako bismo bili sigurni prije same izrade da smo zajedno obratili pozornost na sve detalje. Uključit ćemo Vas u sve faze u procesu izrade unikatnog nakita.

  • 3D modeliranje
  • 3D modeliranje

Prilikom svake kupovine Dodić nakita dobit ćete otisnuti certifikat kvalitete nakita koji evidentira detalje Vaše kupovine i garantira navedenu kvalitetu nakita. Izdani certifikat kvalitete nakita ima identičnu važnost kao izdani račun koji ipak preporučujemo da čuvate prilikom svake kupovine. Nakit s dijamantima i (polu)dragim kamenjem ima poseban certifikat koji dodatno objašnjavanja čistoću, težinu, rez i boju kamena koji je sastavni dio odabranog/izrađenog nakita.

  • Certifikat kvalitete
  • Certifikat kvalitete
ESIF Financijski instrumenti Europska unija
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu operativnog programa "Konkurentnost i kohezija".
© Zlatarna Dodić
Globaldizajn d.o.o.